פורסם 2006 בפברואר 319 שנים בניתי גלריה לעסק של אחי -הגלריה פה- http://www.thored.be/nir/index.html וחוץ מיזה שאני צריך להקטין תכובד של התמונות מה לדעתכם צריך לשפר? רק תיזכרו שזה גלריה ולא האתר אז אני רוצה שזה ישאר פשוט
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים אני רואה רק 4 תמונות.... כן? התמונות הם כבדות מאוד!!!! אפשר שהם יהיו עשירית מהכובד מבלי לשים לב לאיבוד באיכות!! האיכות של התמונות ממש גרועה...
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים מחבר אני רוצה עצות בכללי למה יעזור לגלריה להיות יותר מיקצועיתתעינין של להקטין תכובד ולהחליף תמונות אני יודעאבל אולי יש עצות אחרות?
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים תעשה כפתורים נורמאלים לאחורה קדימה כי זה קצת לא מובן ותשנה את הצבע של הכפתורים הקיימים לא מבינים ממש מה רשום שהצבע כתב או הכפתור עצמו יהיה שונה..
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים הפונטים זוועה,באתר אינטרנט, ובעיקר בגלריות, אין צורך בתמונות גדולות יותר מ 1024X768 (וגם זה לא תמיד הכרחי).בתמונות שמוצגות תמיד בקטן ואין מקום להגדיל אותם, תשמור אותם בגודל המוצג, ולא פי 8 ושהאתר יקטין אותם לבד, כי הצופה צריך לטעון את כל כובד התמונה בגודל המקורי...מקווה שהבנת את הכוונה שלי (:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.