עבור לתוכן

שמועות חדשות על G80 ו R600:)

Featured Replies

פורסם

מה זה הצינורות עיבוד האלו ?

וכמה יש בדרך כלל?

נישמה חזק אולי זה היא אפילו יותר חזק מהכרטיס של הקונסולה PS3 (קורים לו RSX)

נירה לי המחיר היא יותר מ3000

הכרטיס של הPS3 לפי השמועות דומה טכנולוגית לכרטיסים החדשים של הנוידה

ואותו דבר בקשר לXBOX360 והכרטיסים של ATI

אבל בכל מיקרה מה שחשוב במיקרה שזה נכון שסוף סוף מגעים כרטיסים תומכי DX10 שזה אחד מהדברים החשובים ביותר

בתחום של הכרטיסים

• תגובות 30
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה צינורות של כרטיס מסך עושים?

פורסם

אמממ הכרטיס בPS3 זה די פיתוח אישי של sony אם אני לא טועה

פורסם

וואי נראה מגניב הרבה כוח עיבוד יביא גם משחקים חזקים ויפים יותר אנחנו מרוויחים רק חבל שזה עולה הרבה כסף להישאר מעודכן ....

אני אומר שATI יקחו את הסיבוב של הדור הבא מבחינת כוח בגלל הבחירה להם בהצללה ולא פיקסליזציה

פורסם

אמממ הכרטיס בPS3 זה די פיתוח אישי של sony אם אני לא טועה

טעות SONY קנו את הכרטיסים של NV לקונסלוהת דור הבא שלה!

פורסם

טעות SONY קנו את הכרטיסים של NV לקונסלוהת דור הבא שלה!

נכון

סוני קנו כרטיסים מהנוידה לPS3

ומיקרוסופט קנו כרטיסים מATI לXBOX360

וזה לא קשור לפה אבל נינטנדו קנו כרטיסים מATI אבל לפי השמועות הם לא יהיו חזקים ותיהיה להם טכנולוגיה אחרת שלא דומה לכרטיסים של הPC

ככה שהכרטיסים החדשים לPC אמורים להיות די דומים לכרטיסים של ה360 וPS3 ואני מקווה שיהיו יותר פורטים מהקונסולות למחשב

תחשבו על זה הפורטים כרגע באים מהקונסולות הישנות וניראים ככה תחשבו לשחק בפורט של ה360 על כרטיס שיש לו ליבה כמו הG80 או הR600

פורסם

שנייה בכותרת כתוב שמועות על G80 וR600 אבל בפארטים כתוב רק על R600 איפה על G80 :nixweiss:

פורסם

נכון

וזה לא קשור לפה אבל נינטנדו קנו כרטיסים מATI אבל לפי השמועות הם לא יהיו חזקים ותיהיה להם טכנולוגיה אחרת שלא דומה לכרטיסים של הPC

ככה שהכרטיסים החדשים לPC אמורים להיות די דומים לכרטיסים של ה360 וPS3 ואני מקווה שיהיו יותר פורטים מהקונסולות למחשב

תחשבו על זה הפורטים כרגע באים מהקונסולות הישנות וניראים ככה תחשבו לשחק בפורט של ה360 על כרטיס שיש לו ליבה כמו הG80 או הR600

זה בדיוק הפוך המנכל של ATI אמר שהליבה של הכרטיס שיש בXBOX360 גמישה ושהיא טובה מהכרטיס של הPS3 בהרבה ומכל מה שיש כרגע למחשב (אולי הG80 והR600 יעבור אותם) בקיצור נירה לי שהם סתם חרתה כל אחד עושה פירסום לחברה שלו יכול ליות מיקרוסופט שלמה להם כדי שיגידו את זה בשביל שיקנו XBOX

פורסם

נכון

הכרטיסים שבקונסולות הדור-הבא בכלל טכנולוגיה אחרת..

אם אני לא טועה לXBOX יש 48 צינורות עיבוד(לכרטיס)

ומשהו דומה יהיה גם ל PS

ולרובלושין יש משהו שפותח רק עבורו

כרטיסי המסך למחשב ולקונסולת שונים..

פורסם

זה בדיוק הפוך המנכל של ATI אמר שהליבה של הכרטיס שיש בXBOX360 גמישה ושהיא טובה מהכרטיס של הPS3 בהרבה ומכל מה שיש כרגע למחשב (אולי הG80 והR600 יעבור אותם) בקיצור נירה לי שהם סתם חרתה כל אחד עושה פירסום לחברה שלו יכול ליות מיקרוסופט שלמה להם כדי שיגידו את זה בשביל שיקנו XBOX

איזה מקור אוביקטיבי :smile1:

פורסם

I dont think you can say this info is good even for rumor

1.I dont see how ATI or Nvidia can go to 65nm process in this framerate,they just dont have stable 65nm technology for this and dont think they will have it in 2006,unless they will use Intel lines,lol

2.Framerate for r600 is supposed to be arround nov.-dez.

3.I dont think they will be 64 ALU's that mean all new core design,and memory ringbus controller design

And they cant use R500 x360 GPU design to,cause they dont own it anymore they sold it to microsoft

So more likely it will be same is r580 principle for ALU 1-3-1,meaning if they manage to get good yelds for 32 phisical pipes it will be 32x3=96 ALU's in total and not 64

4.So R600 most likely will be mix of R580 ALU's ideas and some Xenox instructions

On one thing you can be pretty sure,ATI will have unishader.Nvidia on the other hand,i dont think will be using unishader model on G80 core

פורסם
  • מחבר

שנייה בכותרת כתוב שמועות על G80 וR600 אבל בפארטים כתוב רק על R600 איפה על G80 :nixweiss:

המידע מתייחס לשני הליבות...

פורסם

המידע מתייחס לשני הליבות...

אני ממש לא רואה סיכוי ששתי חברות יוציאו שתי ליבות זהות מבחינת נתונים ...

אותם זיכרונות, אותה כמות צ"ע, אותה מהירות ליבה אותה כמות של מעבדי שידרים ...

בטח לא אחרי כאלה הבדלים בדור הנוכחי.

זה ניראה סתם כמו הערכה כללית מאוד, כאילו +- מה שיהיה בדור הבא..

פורסם

אני ממש לא רואה סיכוי ששתי חברות יוציאו שתי ליבות זהות מבחינת נתונים ...

אותם זיכרונות, אותה כמות צ"ע, אותה מהירות ליבה אותה כמות של מעבדי שידרים ...

בטח לא אחרי כאלה הבדלים בדור הנוכחי.

זה ניראה סתם כמו הערכה כללית מאוד, כאילו +- מה שיהיה בדור הבא..

מסכים זה בערך מה שמצפים ממנו אבל אני חושב שלG80 יהיו איזה 48 צ"ע

פורסם

אכן נשמע מוזר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים