עבור לתוכן

איזה פלאפון יותר טוב ?

Featured Replies

פורסם

הייתה תקלה באתר ובעקבותה ההודעה נשלחה מספר פעמים - למחוק.

• תגובות 33
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בעקבות תקלה קטנה באתר משלוח ההודעה התעקבה האתר נתקע וניסיתי לשלוח את ההודעה שוב ותראו איזה דבר מוזר קרה :smile1:

[attachment deleted by admin]

פורסם

החצי ג'יגה השני זה Buffer

אם אתה צריך את הפלאפון שישמש כ Disk On Key אז סבבה תהפוך לג'יגה אבל אם אתה מתכוון לראות סרטים ולשמוע שירים אני ממש לא מציע לעשות את זה.

נשמע לי דיי תמוה העניין הזה ואני בטוח ב99% שהפלאפון בכלל לא משתמש ב512MB הנוספים, ושהם בכלל לא נועדו להיות buffer או זכרון ורטואלי וזה מהסיבות הבאות:

1. לעיתים ישנם בעיות בשימוש עם השטח הנוסף - אפשר לפרמט אותו אבל כשמנסים ממש לכתוב עליו מידע ישנם שגיאות וזה נותן לנו רמז גדול:

כנראה שאלו זכרונות שנועדו להיות 1GB אבל בגלל שהיצרן מצא בהם שגיאות ולא כל ה1GB שמישים הוא שיווק אותם בתור 512MB.

אם זה היה נועד להיות מטמון אז לא צריכים להיות שום שגיאות.

2. ישנם כרטיסים נוספים שלא באים עם W800I שגם אותם אפשר לפרמט כפול מהנפח המוצהר, הכרטיס שמגיע עם הW800i הוא כרטיס שרשום עליו 512MB ולא 1GB והוא גם אינו כרטיס מיוחד אלא כרטיס רגיל של Sandisk ואם תקנה כרטיס SanDisk בנפרד מהמכשיר ייתכן שגם אז תקבל כרטיס שיש בו שטח לא מפורמט מעבר לשטח המוצהר ששילמת עבורו.

3. כשמחברים את הכרטיס זכרון למחשב, החצי השני שלו בכלל לא מפורמט ואין לו מחיצה בכלל אז איך הפלאפון משתמש בשטח הזה בכלל?

חוץ מזה, בשביל מה פלאפון צריך 512MB של זכרון ורטואלי?? מזה מחשב?

בשביל "מטמון" יש מה שנקרא זכרון פיזי "RAM" שמהיר הרבה יותר מכל כרטיס זכרון וגם מאוד זול בימינו אז אין שום סיבה שהחברה תחסוך בשימוש בו.

ישנו דיון גדול מאוד בפורום הזה לא היה לי כוח לקרוא את כולו אבל אם איני טועה לא היו הרבה אנשים שממש הצליחו להשתמש בשטח הנוסף הזה בכלל.

פורסם

יש תמיכה מלאה בשפה העברית? גם ב-MP3 זה רושם את השמות בעברית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים