עבור לתוכן

איזה פלאפון יותר טוב ?

Featured Replies

• תגובות 33
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הבאת את אותו פלאפון פעמיים. יש את הסאמסונג, והוא אחלה. יש גם אפשרות לשלוט על ההגדרות הידניות במצלמה נחמד מאוד..

עריכה-

לא רלוונטי, החלפת פלאפונים.

פורסם

גם אני מעוניין בנוקייה, אבל זה נראה פלאפון רגיל מידי, כאילו מה יש בו שהוא שווה 3 אלף ש"ח?

פורסם

הנוקיה יותר טוב

למרות העיצוב הממש ממש ממש מעפן שלו...

פורסם

נוקיה ללא טיפה של ספק

פורסם

הנוקייה זה הצעקה האחרונה מבחינת ההצע הטכנולוגי שלו? או שעדיף לחכות עוד כמה שבועות למכשירים החדשים אם יגיעו ?

פורסם

סך הכל מכשיר סביר ויקר , חנות פרטית אמינה מוכרת אותו ב-1300 חדש...שזה משתלם מאוד.

תלוי מה אתה מחפש במכשיר.

פורסם

ה 6230I עד לא מזמן הפלא הכי טוב בארץ... הוא יותר שווה.

פורסם
  • מחבר

יש למישהו משהו להגיד על הNEC ???

פורסם

יש לחבר שלי את הנוקיה,לא מת עליו. אני לא יודע כמה מכם ראו אותו במציאות, אבל מעבר לכל הנתונים השטחיים, הוא לא כל כך מלהיב במציאות.

פורסם

יש לחבר שלי את הנוקיה,לא מת עליו. אני לא יודע כמה מכם ראו אותו במציאות, אבל מעבר לכל הנתונים השטחיים, הוא לא כל כך מלהיב במציאות.

בהחלט נקודה למחשבה.

אבל למה אתה מתכוון? שהוא מן נוקייה רגיל כזה מבחינה חיצונית ולא הכי יפה ?

פורסם

לקחת לי את המילים מהפה.

פורסם

עזוב אותך יופי. הוא נראה כמו סתם-עוד-פלאפון שיש לכל בנאדם שני ברחוב. חוץ מזה, המצלמה שלו נחמדה[אהבתי את האפשרות לערוך תמונה אחרי הצילום] והממשק זהה לשאר הנוקיות.

המסך שלו די קטן[כמו כל נוקיה ממוצע] וכמו שאמרתי, הוא לא ירגש במיוחד אף בנאדם נורמלי, בניגוד מוחלט לפלאפונים אחרים שראיתי, שברגע שהסתכלתי עליהם חשבתי שזה יוצא דופן[לטובה, כמובן]. כמו לדוגמא דגם אחד של מוטורולה שאם אני לא טועה הוא הV3 שהוא באמת מיוחד ויוצא דופן.. לא כל יום אתה רואה אחד כזה..

פורסם

מחזק

לדוד שלי יש תנוקיה הזה כבר מלפני כמה חודשים, סתם עוד פלאפון עם הרבה פיצ'רים

והנגן MP3 ממש מאכזב

אני במקומך הייתי שוקל גם את הW800 של סוני אריקסון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים