עבור לתוכן

מתלבט בין שתי מערכות 5.1

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מתלבט בין ה T5900 וה T6060 של קריאטיב. אני שומע בעיקר מוזיקה ואיכות השמע חשובה לי מאוד

X-530 לא רלבנטי כי אני תולה את המערכת על הקיר ואין להם שלט :kopfpatsch:

פורסם

השניים לא נועדון למוזיקה בכלל..למשחקים, ולסרטים..וגם הביצועים שלהם לא כמו של ה 5900, בכל מקרה אתה יכול להוסיף 150 שקל ולקנות ת'7900..שזה אותה ערכה פשוט עוד שתי רמקולים..

פורסם

תשמעו. לי יש את הS750 7.1, הסט הכי יקר בעולם המחשבים אולי. ככה שיש לי "קצת" ניסיון ומשקל למילים

בקריאטיב, כמו בשאר החברות, תמיד עדיף ללכת על הדגם החדש יותר, ולא משנה ההבדל במחיר לבין הדגם הישן יותר. עד שיוצא לך לקנות רמקולים, אז לא תשקיע עוד 100 ש"ח בשביל לא לאכול את עצמך אח"כ? בטח שתשקיע.

הערה כללית:

הרמקולים האלה לא נועדו למוזיקה נטו. אני אגיד את זה בכל פוסט שקשור לרמקולים:

אפילו הרמקולים שלי (אני מזכיר, אני מדבר על ספינת הדגל של עולם הרמקולים של המחשב) לא משמיעים מוזיקה, כמו שני רמקולים ב3000 ש"ח של חבר שלי של חברת JAMO (חברה טובה לשוק הסטריאו היותר מקצועי).

אז ככה:

רוצים מוזיקה: קונים רק 2 רמקולים ! ! ! אבל, שני רמקולים בהרבה כסף, ואם זה לאמשהו של 3000 ש"ח לזוג רמקולים (צריך גם רסיבר לא לשכוח) אז אני ממליץ בחום מטורף על הסט הזה, שפשוט הדהים אותי וייחד את עצמו משאר הסטים לידו, ולידו עמדו סטים מצויינים. שמעתי איזה 5 מערכות אחרות ברמתו והוא הביא צליל של מערכות בשוק הHI FI . . .

ALTEC LANSING 5021 המחיר בהחלט שווה את הכסף וזה מה שאני הייתי קונה אם הייתי במקומך. תשמע אותם ברשת ביג בוקס ליד קניון איילון בר"ג. שם שמעתי את ההשוואה בין איזה 7 מערכות 2.1 של כל החברות המובילות וכמה סטים של כל חברה. פשוט מקום מדהים ונדיר.אל תקנה בלי שהיית שם! ! !

http://www.alteclansing.com/product_details_intl.asp?country_code=il&region=europe&pID=MX5021WHT

http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7890

MX5021WHT.jpg

פורסם
  • מחבר

התקציב שלי עד 800-900...

פורסם

אחי, זה כדאי לך!

תשמע: תחסוך לך עוד טיפה, מקסימום תדחה את הקנייה. אין לך מושג עד כמה שזה ישתלם לך בעתיד.

לך לביג בוקס , תשמע את המערכות אחת אחרי השנייהה באותו השיר (הכל מחובר שם לאותו מכשיר, עם מפסקיםן) ותראה שהעצה שלי שווה זהב. המערכות האחרות פשוט לא שוות למוזיקה, ומה שאני ראיתי וכתבתי למעלה היא היחידה נכון לעכשיו ששוה את המוניטין שלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים