פורסם 2006 בפברואר 219 שנים האם שווה להשקיע היום על מחשב מבוסס אתלון XP??קיבלתי מחבר מעבד 2200 פלוס ואני רוצה לקנות לוח של גיגהבייט מבוסס אנפורס 2 אולטרא.הלוח תומך ב SATA והוא יחסית מתקדם.אשמח לקבל עצות ודעות.הרבה תודה.
פורסם 2006 בפברואר 219 שנים אמממ אם הייתי במקומך והיה לי את המעבד הזה ( הייתי מפוצץ אותו ב OC !!!! ) סתם, הייתי מחפש לוח יד שניה, לא שווה להשקיע בלוח חדש, שאתה יכול לקנות לוח ומעבד חדשים וטובים יותר בלא הרבה יותר יקר.
פורסם 2006 בפברואר 219 שנים אפשר להקים מערכת לא רעה ממעבד כזה.לוח אנפורס 2, של אביט/גיגהבייט/אפוקס יעלה בין 200 ל- 250 שקל.זיכרון 256/512MB יעלה 100/200 שקל בהתאמה.הרדיסק יד שנייה 40/80GB יעלה 140/220 שקל בהתאמה.כרטיס מסך לפי הצורך כמובן.אבל הכל תלוי במה שאתה צריך....יש לך אפשרות גם למכור אותו כיד שנייה ולקנות כבר מעבד Sempron +לוח-אם. תקבל תוספת ביצועים במחיר זעום
פורסם 2006 בפברואר 219 שנים תיראה זה יכול להיות בסיס טוב ל"מחשב הורדות" או דברים בסיגנון אבל לא כדי להשקיע הרבהסך הכל זה רק מעבד מיושן בלי עוד רכיבים ככה שלא כדי ליזרוק כסף
פורסם 2006 בפברואר 219 שנים באופן עקרוני לא שווה להשקיע במערכת כזאתבתוספת של כ-500 שקל אתה מקבל מערכת חדשה (במקום יד שנייה) עם מעבד הרבה יותר מתקדם ויותר חזק
פורסם 2006 בפברואר 219 שנים מחבר את כל הרכיבים יש.הדילמה בעיקר בלוח.וזה מיועד למחשב משני ללינוקס ולאיחסון.הרבה תודה על העצות
פורסם 2006 בפברואר 219 שנים את כל הרכיבים יש.הדילמה בעיקר בלוח.וזה מיועד למחשב משני ללינוקס ולאיחסון.הרבה תודה על העצותבמיקרה כזה תיקנה לוח זול+אחריות ותרכיב לשימוש כזה זה סבבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.