עבור לתוכן

שאלה בנושא SATA2 ולוח אם ASUS P5PL2.

Featured Replies

פורסם

יש לי מס' שאלות:

1. במחשב שקניתי (ועוד לא קבלתי)יש לוח אם מהדגם ASUS P5PL2 ,מפורסם בכמה אתרי קניות (KSP וגם באתרים בחו"ל- עשיתי חיפוש בגוגל) שהלוח תומך בSATA2 .

2. אבל באתר של ASUS בדף של הלוח מופיע רק SATA ולא SATA2.

3. האם משהו יודע האם הלוח תומך או לא בSATA2 (אני יודע שהארדיסק SATA2 עובד על SATA1 כי יש תאימות לאחור אבל אז אני מפסיד את הייתרון של

ההארדיסק המהיר).

4. כמו כן איזה מהירות של העברת מידע נחשבת לSATA2.

אודה לעזרתכם הדחופה אני אמור לקבל את המחשב מחר ביום שישי או ראשון...

פורסם

יש לי מס' שאלות:

1. במחשב שקניתי (ועוד לא קבלתי)יש לוח אם מהדגם ASUS P5PL2 ,מפורסם בכמה אתרי קניות (KSP וגם באתרים בחו"ל- עשיתי חיפוש בגוגל) שהלוח תומך בSATA2 .

2. אבל באתר של ASUS בדף של הלוח מופיע רק SATA ולא SATA2.

3. האם משהו יודע האם הלוח תומך או לא בSATA2 (אני יודע שהארדיסק SATA2 עובד על SATA1 כי יש תאימות לאחור אבל אז אני מפסיד את הייתרון של

ההארדיסק המהיר).

4. כמו כן איזה מהירות של העברת מידע נחשבת לSATA2.

אודה לעזרתכם הדחופה אני אמור לקבל את המחשב מחר ביום שישי או ראשון...

עזוב אותך משטויות... אתה לא תרגיש בהבדל בין sata 1 ל 2 וברצינות בכבל IDE לא תרגיש בהבדל...

אני קניתי הארד דיסק IDE (והלוח אם שלי תומך sata) כי אני כל הזמן מעביר משחקים וקבצים אחרים מהארדיסקים של אחרים ואי אפשר לשלב sata עם IDE...

ואם אומרים לך שהלוח אם תומך SATA 2 (מאיפה שקנית) ושהלוח יגיע אליך הביתה תברר באמת אם זה SATA 2 אם לא אתה יכול לבקש פיצוי או משהו כזה כי הם הביאו לך משהו שלא היה רשום במפרט.

פורסם

קודם כל

SATA נותן כמה אופציות נחמדות מעבר ל IDE (כמו Hot-Swap ו NCQ)

דבר שני אין שום בעיה לעבוד עם הארדיסק IDE והארדיסק SATA במקביל

4 x Serial ATA II (3Gb/s)

לקוח מכאן

מהירות העברה של SATA2 עומדת על 3GBps או במילים אחרות 300MB/s כלומר 300 מגה לשנייה (מקסימום, בפועל זה הרבה פחות ומוגבל לסל"ד של הכונן עצמו)

בכל מקרה הייתי מעדיף לוח עם צ'יפסט פחות מוגבל כמו 945P (לוח כמו Gigabyte 8I945P-G או Asus P5LD2) שאמורים לעלות באותה סביבת מחיר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים