עבור לתוכן

איזו מקלדת לגיימר?

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב, מחר את האמת אני אוסף אותו, מפרט דיי נחמד אפשר לומר (בסביבות 8K) בכל מקרה, פתאום שמתי לב שלא בחרתי איזו מקלדת

השאלה היא אם להשקיע רק משהו כמו 200 ש"ח באיזו מקלדת דוגמת לוג'יטק מדיה(או אופיס?) עלית (ELITE) או יותר - למשל ZBOARD שעולה איזה 300 ש"ח, או לדפוק השקעה רצינית ולקנות את ה לוג'יטק G15 שהיא ממש מדליקה אבל דיי יקרה - 450 ש"ח... אודה לתשובות מהירות

כמובן שיש לי בבית איזו מקלדת ג'נרית...

תודה

פורסם

הLogitech Media Keyboard Elite תספיק לך בהחלט..

יש לך גם של מיקרוסופט..

Microsoft Digital Media Pro

שהיא+- כמו הLogitech

אני אישית מעדיף את הLogitech

ומקלדות כמו הZBOARD הם לדעתי סתם גימיק לגיימרים..(במחירים מטורפים)..

ובקיצור אתה לא צריך יותר מהLogitech או לחילופין המיקרוסופט...

פורסם

מקלדת לגיימר...

כול מקלדת עם חצים ?

תבדוק נוחות ואיכות לא גיימינג

פורסם

כל מי שמלגלג על ה ZBOARD ...אני מוכן להתערב שאין לו אחת ברשותו והוא אומר זאת סתם כאחד שמסתכל מהצד.

האמת צריך להתרגל אליה...לקח לי איזה שבוע ומשהו..

אבל בסוף זה שווה...

במקום הכפתורים הקטנים..יש לך ASDW גדולים ומרווחים+מלא כפתורים בסביבה נוחה להישג ידך ולקנפוג טוטאלי..

אהבתי גם את רמת הגמישות. אם תקנה מקלדת של מיקרוסופט או לוג'יטק- הן די מוגבלות מבחינת קנפוג [אולי חוץ מה G15 שלה יש את

אזור פקודות המאקרו] ...

לעומת זאת...ל ZBOARD יש שורה של כפתורים אשר תוכל לקנפג בלחיצה להעלאת ספריות חשובות\אתרים\תוכנות וכו'...

פשוט פותחים את התוכנה\ספריה\אתר ולוחצים על הכפתור הנבחר ומשאירים 3 שניות וזהו! קונפג!

קיצור...יש גם אופציה שבה ברגע שתחבר KEYSET מסויים- יעלה אוטומטית המשחק שבחרת בו...

גם המקלדת הרגילה מאוד נוחה ויש בה יותר קיצורים והכל רשום על המקלדת...

יש מקלדות למשחקים שונים [מספיק הבסיסית ואולי עוד אחת]

ויש לתוכנות כמו פוטושופ עם מלאאאא קיצורים...

זהו תכלס...

ותקשיב לאנשים עם נסיון במקלדות המסויימות... לא לאנשים שסתם בא להם להגיד איך נראה להם המוצר...

פורסם

כל מי שמלגלג על ה ZBOARD ...אני מוכן להתערב שאין לו אחת ברשותו והוא אומר זאת סתם כאחד שמסתכל מהצד.

האמת צריך להתרגל אליה...לקח לי איזה שבוע ומשהו..

בתור אחד שיש לו 2 מקלדות זי-בורד בבית, אני אומר לך שהיא לא נוחה וזה סתם גימיק מעפאן! אני בכלל לא משתמש בסט של המשחקים, אני סובל עם הסט הרגיל!

חוץ מזה שיש לה 2 יציאות יו אס בי, אני לא רואה אותה שימושית!

קשה להתרגל גם לעובדה שהרווח מחולק ל2, אני תמיד חושב שאני נמצא על האלט :pissed:

פורסם

בקשר לlogitech media, יש מספר צירופי מקשים שגומרים למקלדת להנעל, אבל הם לא כאלו שנלחצים לעיתים תכופות (W+A+2 למשל, אחד מהמקשים לא יגיב). אם יש לך כסף תוסיף קצת ותקנה את גרסת הElite, שהיא פחות או יותר אותה מקלדת רק טיפה יותר יפה ובלי נעילות מקשים שכאלו.

על מקלדות של מיקרוסופט אין לי מה להגיד כי אני פאנבוי של Logitech ^_^

בקשר לzboard, חרא של דבר, מניסיון, אמנם אין לי אותה אבל ניסיתי אותה. והG15 אמנם איכותית, אבל היא יקרה מדי ואין באמת שימוש לצג הקטן שנמצא במרכז (גם לא לתאורה האחורית, אבל זה עדיין נראה מגניב).

אקיצר, תקנה Logitech Elite Keyboard.

פורסם

אני גם חושב שה-ZBOARD זה חרה של דבר...

אבל בקשר ל-G15 חסרון נוסף שיש לה- זה שאין לה עברית וזה די מעצבן...

פורסם

אני גם חושב שה-ZBOARD זה חרה של דבר...

אבל בקשר ל-G15 חסרון נוסף שיש לה- זה שאין לה עברית וזה די מעצבן...

ושלא נדבר על המחיר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים