פורסם 2006 בפברואר 519 שנים כי אי אפשר להזרים זרם גבוהה דרך הפוט וגם בנקודה הקיצונית הוא ישרףכך שמגבילים את הזרם בפווט אבל מצפים בעזרת הטרנזיסטוראבל תהיה עליו נפילת מתח של 0.7 וולט וגל צריך לשים עליו חתיכת קרור קטנהיש גל דרך אחרת עם מיצב מתח חיובי של 5 וולט כאשר לרגל המחוברת לאדמהשמים פוט אבל פה צריך לנסות אולי פוט של 1 קילו יתאיפואז יש לך שליטה מ נמוך 5 וולט ל12 בעצם זה עדיף
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים כי אי אפשר להזרים זרם גבוהה דרך הפוט וגם בנקודה הקיצונית הוא ישרףכך שמגבילים את הזרם בפווט אבל מצפים בעזרת הטרנזיסטוראבל תהיה עליו נפילת מתח של 0.7 וולט וגל צריך לשים עליו חתיכת קרור קטנהיש גל דרך אחרת עם מיצב מתח חיובי של 5 וולט כאשר לרגל המחוברת לאדמהשמים פוט אבל פה צריך לנסות אולי פוט של 1 קילו יתאיפואז יש לך שליטה מ נמוך 5 וולט ל12 בעצם זה עדיףאבל יש פוטנציומטר של 5W 100 Ohm כמו זה שהצעתי וזה אמור להספיק לזרם של עד 200mA שלוקח המאוורר, אז למה לסבך את המעגל?
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים הוספת טרנזיסטור נועדה רק למקרה בו מקור המתח אינו יכול לספק את הזרם הנידרש ואז שמים טרנזיסטור שיהווה דוחף זרם ממקור שמסוגל לספר את הזרם הדרושבמקרה הזה המקור הוא הספק והוא יכול לספק את הזרם ולכן לא צריך להוסיף את הטרנזיסטור
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים מחבר וואו תודה רבה לכם!בקשר לטרנזיסטור אני לא יודע ולכן אני אשאל ליתר ביטחון את האיש בחנות אלקטרוניקה שבא אני אקנה (כנראה באבן גבירול).לדעתי גם יהיה שם מבחר יותר גדול מאשר באריהב, אבל זה בסדר.עזרתם לי המון! תודה!דרך אגב בעקבות הצעה מאבא שלי יכול להיות שאת הלדים שמחוברים במקביל למאוורר אני אשים בתוך המארז בתור תאורה פנימית, במקום בפאנל..נחמד לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.