עבור לתוכן

שעון חדש (המלצות לשעוני CASIO)

Featured Replies

פורסם

אני קונה שעון חדש ומה שאני עושה זה דרך קומבינה עם היבואן בוחר שעון (דגם) וקונה דרכו.

מה שאני עושה זה להתסכל באתר http://www.casio.co.il/default.html ולבחור.

יש המלצות לשעון? שיהיה דיגיטלי, אלגנט(?)

בן 15 (כיתה י') מי שמעניין אותו :P

tnx :hat:

עריכה - די אני חייב את המותק הזה (http://www.shoplite.com/wqv3-1.htm) רק חבל שבחו"ל הוא עולה יותר מ300 דולר :-X

פורסם

דיגיטלי זה לא בדיוק השעון האלגנטי, אבל לא משנה... ;)

יש יותר מדי ורובם דומים אחד לשני... תעשה הגרלה.

פורסם

אני ממליץ על ה protrek triple sensor , שעון אלגנטי , איכותי , יפה (במיוחד הגרסה שעשויה ממתכת ולא פלסטיק), ומאסיבי

אם אתה רוצה שעון אנלוגי/דיגיטלי אני ממליץ על protrek twin sensor , דומה מאוד לשעון הקודם.. רק בלי מצפן, ועם תצוגה אנלוגית בנוסף לדיגיטלית.( ויותר יפה לדעתי)

יש לי את שני השעוני האלו ושניהם שעונים מצויינים.

עריכה : תוותר על שעון המצלמה.. כשעון הוא לא נוח, כמצלמה הוא גרוע... והמחיר שלו בשמיים

יהיה לך יותר כדאי לקנות שעון ומצלמה בנפרד

פורסם

בהחלט נראה שעון מרשים ומסיבי... אבל מחירו בישראל, סביר להניח שקרוב לרכב שלא מזמן רכשתי...

פורסם

אהבתי מאוד את זה

פורסם

אהבתי את:

זה

ואת מה שרוקפורד הראה, אבל לא ראיתי את כולם וזה גם דיי תלוי בסגנון וההרגשה שלך אז אני לא חושב שמישהו כאן יכול לעזור...

פורסם

לי יש את ה G-2600 כבר מספיק זמן והוא שעון מעולה כאילו הוא לא נראה מסיבי וענק כמו רוב הקסיואים אבל הוא עומד באמת בהכל ואני בדקתי...

לי אישית יש את הדגם הכחול שלו שנראה יותר מעודן לטעמי...

פורסם

תקנה את ה tissot t-touch אם אין לך בעיה של כסף משהו כמו 3800-4000 ש"ח

פורסם

אני דווקא שונא שעונים ענקיים... איכס, זה נראה מגעיל על היד, חסר כל פרופורציה ובכלל לא מתאים.

פורסם
  • מחבר

גם אני לא אוהב ענקיים.

לגבי המצלמה (וה tissot)

משהו במחיר שפוי

פורסם

דווקא קאסיו?

יש שעון מדהים של פיינטל פנטזי (סייקו), לי אישית יש את הדגם הקודם שלהם..עם הכרטית אוויר..ולמרות שהוא גדול, הוא קל מאוד.

פורסם
  • מחבר

זה לא הכובד כמו המראה המגושם.

פורסם

הוא דווקא לא מוגשם, הוא אדיר..לך עליו.

אם הוא לא מוצא חן בעיניך יש סדרה חדשה של "סוואט'ש" של שעוני ג'יימס בונד, יש כמה נחמדים מאוד.

אגב, חבר שלי אוסף שעונים והוא קיבל דגם חדש של ג'י שוק שאמור לעלות בסביבות ה700-800..אבל לא מצאתי אותו באתר משום מה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים