פורסם 2006 בפברואר 119 שנים אבא שלי אז חבר שלו זכה במכרז של הרבה מחשבים וקיבל 3 כאלה והוא הביא לאבא שלי אחד עשכיו תנו לי מפרט הכי טוב למעבד הזה בסביבות ה2500 שקלאם אתם לא מאמינים לי תגידו לך איך לעלות תמונות לאינטרנט ואני יראה לכם אותו
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים רק המעבד הזה עולה יותר מ2.5K... תגדיל את התקציב אם אתה רוצה משהו נורמאלי ולא מוטצייה שבקושי תריץ משחקים, של מעבד חזק וכרטיס מסך\ זיכרון על הפנים... תפרט יותר על איזה חלקים בדיוק אתה צריך... HD? צורב? מסך...
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים קודם כל ראינו בפעם הראשונה.. אין צורך להקפיץ..דבר שני מה אתה צריך...?לוח?זכרונות?ספק?DVD?מה??????עריכה:וכשאני חושב על זה... מה הקשר לאוברקלוק וקרור?
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים תתחדש על המעבד החדש שלך.שניי נקודות להבהרה:* כאן זה פורום OC ולא בקשת מפרטים , כאן מכניסים תוצאות OC או מבקשים עזרה בכל הנוגע לקירור ואוברקלוקינג, אז תגובות שלא קשורות לפורום נא לא לשלוח כאן.*אני מקווה שההקפצה שלך הייתה בטעות, אם התופעה תחזור על עצמה, הדיון ינעל לאלתר.
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים פששש FX-60... דוד שלי (ביל גייטס) שולח לי מעבד שהוא פיתח אתמול, פנטיום 8 עם 9500MHz...
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים פששש FX-60... דוד שלי (ביל גייטס) שולח לי מעבד שהוא פיתח אתמול, פנטיום 8 עם 9500MHz... ^^^ חחח זבל של מעבד לי כבר יש את הFX 64 בסוקט M3 לא M2 (מבן-דוד שלי בנאסא) תעלה תמונה לאתר הזה http://imageshack.us/
פורסם 2006 בפברואר 219 שנים פחחח FX60סתם מעבד עלוביש לי עשרה כאלה...הנה OC שעשיתי לאחד מהם...שווה לתחת...(סתם, הכל בצחוק...בנאדם תן הוכחות לא עוזר להגד סתם....)[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.