פורסם 2006 בפברואר 119 שנים הדגםcrt mag 996pf19'גיליתי שיש עליו שתי נקודות שחורות קטנות. יש לציין שהוא CRT, שלפי מיטב ידיעתי אין בעייה כזו של "פיקסלים שרופים"מה אתה חושבים שאני צריך לעשות?תודה!
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים אם אתה יכול,תחזיר את המסך ותקנה משהו יותר טוב,זה מסך לא משהו בכלל.לגבי הבעיה שלך אולי זה לכלוך?
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים מחבר קניתי אותו ב 1000 שח ... לא מחיר טוב ? זה ה 19' היחיד שמצאתי במחיר שפוי. היום כבר כולם עם LCD... זה עדיין יקר מדי ולא מספיק אמין מבחינתי ולא, זה לא לכלוך
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים קניתי אותו לפני שנה גם ב990 שקל ומכרתי אחרי 5 חודשים.אם זה לא לכלוך לך לחנות ותבקש חדש.
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים לא אהבתי את זה שהמסך נמצא ס"מ מאחורי הזכוכית ממש,שהפינות ממש עגולות ולא מתיישרות גם אחרי אין ספור נסיונות כיוון.וגם בגלל שהוא טנק ומימדיו אדירים.לעומת זאת,ב85 הרץ הוא מציג איכות תמונה לא רעה בכלל.
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים מחבר נכון! ובחנות אמרו לי שהוא שטוח לחלוטין.... עאלק... הזכוכית אולי שטוחה לגמרי... בכל מקרה אני מסתפק באיכות שלו, וכל מה שבאמת מעניין אותי הוא שהוא יחזיק לי לפחות 5 שנים ולא ישבוק חיים כמו הקודם שלי (flatron 775)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.