עבור לתוכן

יש לי מאוררים ואני לא יודע מה לעשות איתם........

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח חייה ביותר של 3 מאוררים שיש להם גריל גדול וכולם מחוברים ביחד עכשיו כתוב עליהם

ETRI שזה שם החברה ו

model 141lt

ואז כתוב משהו ואחר כך

115v~ 50\60Hz

10/9w 125\110mA

על כל אחד מהם כתוב את זה

השאלה שלי היא כזאת איך אני יכול לחבר את זה למחשב מבלי לגרום לו נזק

אני רוצה לעשות איזה מודיינג רציני והמאוררים מאוד טובים עם גרילים והכל

דרך אגב אני יכול להביא כאלה בכמויות אז עם מישהו מעוניין ויכול לעזור לי לשלב את זה אני ימכור את זה גם

הבעסה שמכרתי את המצלמה הדיגטלית שלי לפני שבוע ואז הייתי מביא לכם תמונה אבל חפיף ;)

פורסם
  • מחבר

מישהו בכל זאת ???????????? ???

פורסם

לפי מה שכתבת אילו מאוררי 110V כלומר לא תוכל לחבר אותם ישירות לספק או ללוח ותצטרך ממיר מ110V ל220V.

לא כתבת מה גודל המאוררים אבל אני מעריך שמדובר במאוררי 120 מ"מ תעשיתיים שאמנם דוחפים הרבה אויר אבל גם עושים המון רעש (בערך כמו מטוס סילון שעובר מעל הבית).

בעיה נוספת היא שמאוררים כאלה יוצרים שדות אלקטרו מגנטיים חזקים מאוד שעלולים להפריע לעבודה התקינה של הדיסקים במידה ותתקין אותם קרוב מידי.

מנסיון אישי בשימוש במאוררים כאלה אני לא ממליץ להשתמש בהם.

אתה יכול להשתמש בגרילים שלהם, הם מתאימים גם למאוררי 12V ויכול להיות שיהיה להם פה ביקוש במחיר המתאים.

פורסם

רק בשביל שאני יהיה בטוח יש לך מאוור רגילים ואתה רוצה למקם אותם במחשב שלך ? אם כן דבר ראשון כמה מאוור למארז יש לך כרגע ? ואיפה ?

פורסם
  • מחבר

טוב אז אני לא אשתמש במאוררים האלה אבל הגרילים שלהם טובים

אני רוצה לעשות בשלב ראשוני זה חלון למארז ולהוסיף כמה מאוררים יש לי כמות בלתי מוגבלת בבית השאלה איך אני יחבר אותם ואם כדאי לי לבנות מערכת כזאת שתשלוט בהם , אין לי ממש בעיה לעשות.............

עכשיו איך אני עושה חלון למארז בלי שיהיה נזקים ואיך אני מוסיף מאוררים כי יש לי את כל סוגי החוטים שיש במחשב והרבה וגם הרבה מאוררים

פורסם

גם כותרת לא עניינית וגם הקפצה... :nono:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים