פורסם 2002 בספטמבר 523 שנים ואו אתה שביר הא... אין בגידות בגיל הזה! כאילו שהן הזדיינו (אם בכלל) מהצד...וזה עדיין לא מרשים אותי... יאללה חברה תמונות! תתפלא דווקא כן שביר אני לא אבל אני מועד לתאונות מוזרות ביותר
פורסם 2002 בספטמבר 523 שנים אתה רוצה להגיד לי שאתה לא בתול?! אל תתפלא כל כך (לא שאני מרמז משהו לגבי אבל בכל מקרה ;D : )
פורסם 2002 בספטמבר 523 שנים השאלה הייתה מופנית כלפי רוצח הדגנים אבל מילא...טוב חברה לחזור לנושא, ולא לקשקש פה לפני שאתם מעלים תמונה!
פורסם 2002 בספטמבר 523 שנים השאלה הייתה מופנית כלפי רוצח הדגנים אבל מילא... אני יודע התכוונתי להגיד שאל תתפלא מהגיל case dismissed
פורסם 2002 בספטמבר 523 שנים צילמו אותי במפגש, אני אראה כשיפורסמו התמונות..בקשר ל"כולם יחד"..עכשיו..[כולם יחד] אוהבים אותך אנטי..[\כולם יחד] :elkgrin:
פורסם 2002 בספטמבר 523 שנים מימין לשמאל: גלוק הדפוק, רוקי האיכותי, העקרב הדפוק בראש (אנוכי) ודיסקמן הקרח ;D כולם נקרעו מצוק ממשהו ששכחתי...... : ופה קצת רציניים..... :
פורסם 2002 בספטמבר 523 שנים אופס... שחכתי לחלוטין!!! משמאל לימין... Disc@Man - יונתן Scorpion - עומרי רונן (לא השדרן מגל"צ) R0ckF0rD - כאילו בליאד... Gl00K - הדפוק... (כרגיל, אין רגע שבו נמצא את הבנאדם בלי משהו ביד שמיועד לפירוק "קונבנציונלי").
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.