פורסם 2002 בספטמבר 523 שנים :lol: רוקפורד מה עם תמונה? פשוט היית מגיע למפגש רונן... הייתי קצת קצר בכסף ולא היה לי דלק באוטו. צרות של עשירים
פורסם 2002 בספטמבר 523 שנים דוגמנות מה שרץ כאן... עוד מעט וורסאצ'ה יהפוך לאורח קבוע באתר.צר לי להשבית שמחה, אבל וורסצ'ה מת.
פורסם 2002 בספטמבר 523 שנים :lol: רוקפורד מה עם תמונה? כשתתפרסם הסקירה על המפגש, תיהיה לפחות תמונה אחת "שפויה"... גם לא מי יודע מה. ככה זה כשמצטלמים עם מצלמה של 4 מגהפיקסל, נכון ניצן?
פורסם 2002 בספטמבר 523 שנים וורסא'צה = נציגות וורסאצ'ה, הבנים, יורשי העצר... וכן הלאה. רגע רגע רגע... ומה עם בנות? :-* אל תגידו לי שאתם מעדיפים בנים?! : (ורסאצ'ה מישהו?)
פורסם 2002 בספטמבר 523 שנים חוששני שאנו מתחילים לנוע לכיוון אישי מדי, אתה גם מנסה ללכת בדרכו של אסי ולהכניס לאנשים לראש שהם הומואים?עצור!!! אתה הומו!!!!!
פורסם 2002 בספטמבר 523 שנים לא מנסה להכניס לך לראש כלום, גם אין לי בעיה עם הומואים. השאלה זה מה אתה מכניס לעצמך לראש?
פורסם 2002 בספטמבר 523 שנים אם אני לא טועה, אשתו של וורסאצ'ה, לקחה פיקוד.... רצחה אותו בליינד!ואל תצפו מכולם לשים תמונותשימו לב שרק הדוגמנים שמו תמונות. הייתי שם, אבל אני ב BAD HAIR DAY....(בלי קשר שיש לי קרחת...)
פורסם 2002 בספטמבר 523 שנים :lol: רוקפורד מה עם תמונה? כשתתפרסם הסקירה על המפגש, תיהיה לפחות תמונה אחת "שפויה"... גם לא מי יודע מה. ככה זה כשמצטלמים עם מצלמה של 4 מגהפיקסל, נכון ניצן? 3.3, אם אני לא טועה
פורסם 2002 בספטמבר 523 שנים אם אני לא טועה, אשתו של וורסאצ'ה, לקחה פיקוד.... רצחה אותו בליינד!ואל תצפו מכולם לשים תמונותשימו לב שרק הדוגמנים שמו תמונות. הייתי שם, אבל אני ב BAD HAIR DAY....(בלי קשר שיש לי קרחת...)מצטער לאכזה אבל וורסאצ'ה היה הומו וחבר שלו מסיבות לא מובנות רצח אותו טוב יותר לא אכפת לי למה ואחותו סטלה לקחה פיקוד על האימפריה וכיום היא מנהלת אותה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.