עבור לתוכן

אוזניות PXC250 של סנהייזר - או רעיונות טובים יותר לרכישה.

Featured Replies

פורסם

אני שוקל לקנות את האוזניות האלה, אבל כמה דברים מרכזיים מטרידים אותי כרגע (חוץ מהמחיר כמובן :) ).

1) לאוזניות יש התנגדות מאוד מאוד גדולה (300 אוהם). האם זה לא אומר שחייבים מגבר כדי לשמוע בהן נורמלי? מביקורות שסקרתי, עושה רושם שלא צריך מגבר, אבל אני רוצה לוודא.

2) ההתקן המבטל רעשים, דורש שתי בטריות. אני לא אוהב את הרעיון של תחזוקה לאוזניות. למישהו יש מושג לכמה זמן מספיקות הבטריות האלה, והאם יש "עונש" על שימוש בלי בטריות, מעבר לביטול המנגנון לביטול רעשים?

3) אם נתעלם מהמנגנון לביטול רעשים, ונתרכז באיכות שמע של האוזניות - האם יש אוזניות זולות משמעותית, עם אותה איכות פחות או יותר? כלומר, האם המחיר הוא רק בגלל המנגנון הזה, אם שיש ערך מוסף מעבר לזה?

אני יודע שלאוזניות יכולה להיות איכות דומה, אבל צליל שונה. אני מתכוון לרמת ההפרדה של הצלילים, האיכות בהתקרבות לתדרי קצה (הכוונה לקצה של יכולת השמיעה שלי, לא מעבר לזה) ותכונות אובייקטיביות כאלה.

בהקשר הזה, מישהו מכיר מקומות בצפון (עדיפות לאיזור נהריה) שמאפשרים להקשיב למוסיקה עם כל מני אוזניות, כדי לשמוע איכות סובייקטיבית?

אני רוצה להדגיש שאני לא מעוניין לקנות מגבר, אז אני מדבר על אוזניות שמתאימות לנגני MP3 וכאלה...

תודה רבה מראש לכל העוזרים :)

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הטוב ביותר שתעשה, זה פשוט לנסות אותן.

יש כתבה שלמה על האוזניות האלו באתר: www.hometheater.co.il

בהצלחה !!

פורסם

bla7- אני אחסוך לך, בתור הבן-אדם שכתב את הביקורת על ה PXC 250.

1. בלי הבטריות אתה תשמע ממש חלש, אז אתה חייב את השימוש ב NoiseGard

2. לדעתי הן כן מצריכות מגבר, ממה שאני שמעתי איתן, חיברתי אותן ל Pocket Amp 2 v2 וההבדל היה גדול, הן באמת התחילו לזמר עם מגבר.

זה לא אומר שאתה חייב, אבל רצוי מגבר בשבילהן, ה 300 אוהם שלהן לא הולכות ברגל.

3. האם אתה חושב שאתה צריך מנגנון ביטול רעשים כל שהוא: פאסיבי/אקטיבי ? כמובן שאתה משלם על המנגנון אבל הוא תורם בצורה מסויימת לאיכות.

סה"כ אני אהבתי את האוזניה, אבל יש בה הרבה דברים שמפריעים למשתמש הרגיל, כמוך.

אז לדעתי תחפש משהו אחר, תקבל תמורה גדולה יותר.

בקתציב שלך כדאי לך לבדוק את ה PX 100, או את ה Koss Porta Pro. שהן זולות יותר והן אחלה במידה ואתה לא צריך אוזניה עם ביטול רעש.

ואם אתה רוצה יש גם In Ear שמבטלות רעשים הרבה יותר טוב מכל מנגנון אקטיבי מבלי לפגוע באיכות.

Shure E2c ו Etymotic Er6i הן מקום טוב להתחיל בו.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים