פורסם 2006 בפברואר 119 שנים בוקר טוב.ברצוני לקנות מחשב חדש. אין לי יותר מדי מושג במה עדיף, ואיך, ולכן אני סומך עליכם.אני יוצר מוזיקה ועובד עם קיובייס. אז בבקשה לקחת את זה בחשבון.אני צריך את המחשב ליצירת מוזיקה, משחקים כבדים, וצפיית סרטים.חובה שיהיה לפחות 300 ג'יגה זיכרון במחשב.ולפחות 2.0 זיכרון אם לא יותר.יש צורך במסך, מקלדת ועכבר.תודה רבה.יוני שנקר
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים בבקשה:P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE Thermaltake BIG Typhoon 4 IN 1GIGABYTE 8I945P-G (S-775+DDR2+SATA2+PCI-E) DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) Samsung 320GB (160GB X 2) 7200RPM 8MB SATA II DVD Recorders LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) eVGA 6800GS 256MB DVI, PCI-E HEC Compucase CI-69U6 400W Logitech Internet Pro Black Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse ViewSonic VX724 LCD 17'' DVI 3ms Price of Pakage 7999 Total price 7999 ¤for payments 12 X 729 ¤מעבד כפול ליבהקירור איכותי ושקט (עם מאוורר 12CM חרישי - 16dBA)לוח מבוסס צ'יפסט 945P (כולל כרטיס קול High Definition, התקן Raid, SataII, וכרטיס רשת 1GB. הלוח מקורר פסיבית)זיכרון 1GB 667MHZ בדואל צ'אנל (זכרונות של Micron/Spectek)שני כוננים קשיחים מהירים ומאד שקטים של Samsung (אפשרי במערך Raid 0)צורב DVD מצויין עם פעולה שקטהכרטיס מסך חזק למשחקיםמארז איכותי של Compucase (מגיע עם ספק 400 HEC, ושני מאווררי 120MM משני הצדדים למעלה ולמטה)מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי מעולה של Logitechמסך LCD משובח של Viewsonicמחיר המפרט כולל הרכבה במעבדה. נלקח מאחת אפשרויות "מחשבים במבצע" של KSP עם מספר שינויים ותוספותwww.ksp.co.ilד"א, שים לב שבמפרט ישנם שני כוננים קשיחים. מערך רצוי למתעסק עם עריכה בכדי ליצור הפרדה פיזית בין תוכנה להקלטה (כונן אחד מיועד למערכת ההפעלה ולתוכנות, וכונן השני להקלטות אודיו וקבצי פרויקט)המפרט נבנה בהנחה שיש לך כבר כרטיס קול מקצועי ברמה טובה.עריכה:רצוי גם לוודא שהמאווררים המגיעים עם המארז שקטים
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים אחי, הוא צריך מחשב ליצירת מוזיקה ואין כרטיס קול<?הקיובייס ינגן בלייטנסי של מיליון!
פורסם 2006 בפברואר 219 שנים שנקר.אתה חושב שאתה די ג'יי כבר מכיתה ט'.קח רק מפרט שמציעים לך בו כרטיס קול ברמה גבוהה.גם אם יש לך אחד כבר, החדשים של היום הם עולם אחר.
פורסם 2006 בפברואר 219 שנים כבר אמרתי, המפרט שניתן לו למעלה רלוונטי רק אם יש לו כבר כרטיס קול ברמה טובה.
פורסם 2006 בפברואר 219 שנים fatalicoרק חבל שאתה מדבר בלי לדעתאני אישית המלצתי לשנקר על הכרטיס קול שהוא קנה (ואני זוכר שהוא הזמין מחו"ל, אם אני זוכר נכון זה היה Audiophile, אם לא זה היה אחד יותר חזק ממנו)
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים מחבר א. ממש לא חושב שאני DJ.ב. לא רואה אותך ממטר FATALICO למרות שאני לא יודע מי אתה. אם יש לך איזו שהיא דעה קדומה עלי או איזו שהיא דעה בכלל, למה אתה צריך להסתתר מאחורי NICKNAME מטומטם. תגיד מי אתה ותגיד לי מה אתה חושב עלי.ג. הכרטיס קול שאני מחזיק הוא : Delta 1010 - http://www.m-audio.com/products/en_us/Delta1010-main.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.