פורסם 2006 בינואר 3119 שנים זה ממש שטויות מארז "תואם P4" בכל אופן, זה קשור ללוח אם ורוב המארזים כיום תומכים במספר חיבורים עליהם - ATX / MiniATX ועוד...
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים זה ממש לא יתאים ב-99 אחוזיש מספיק לוחות ל-P3 שהם BX ולא ATXהדרך הכי פשוטה להבדיל היא לפי הכיבוי של הוינדוסהאם כשאתה מכבה את הוינדוס הוא אוטומטית מכבה לך את המחשב או שמופיעה לך הודעה שעכשיו בטוח לכבות את המחשב ואתה צריך ללחוץ על כפתור ההפעלה/כיבוי במארז?
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים מחבר לא. מתכבה ישר. בדיוק כמו ה-AMD ה"מודרני" שלי, שממנו אני רוצה לגנוב את המארז לפנטיום 3 הישן שלי.
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים זה ממש לא יתאים ב-99 אחוזיש מספיק לוחות ל-P3 שהם BX ולא ATXהדרך הכי פשוטה להבדיל היא לפי הכיבוי של הוינדוסהאם כשאתה מכבה את הוינדוס הוא אוטומטית מכבה לך את המחשב או שמופיעה לך הודעה שעכשיו בטוח לכבות את המחשב ואתה צריך ללחוץ על כפתור ההפעלה/כיבוי במארז?מארזי AT אלו ה-1% שנשאר...
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים זה יתאים יש רק להחליף את הפחית הקטנהבחלק האחורי כי כניסות האדיו שונותהיא תפוסה בדרך כלל על ידי קליפסים קטניםעשיתי זאת מספר פעמים ללא כל בעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.