פורסם 2006 בינואר 3119 שנים יש לכם נעליי קרוקס (Crocs)?אני כנראה קונה היום,בצבע כחול\NAVIמה דעתכם על הנעל?
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים איכס נעל מגעילה של סטלנים מזדקניםאף פעם לא הבנתי מה אנשים מוצאים בה, חוץ מהנוחות (שהיא באמת ממש נוחה אני מודה..)לאמא שלי יש כאלו , זה מזעזע לדעתי, אבל על טעם ועל ריח ..
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים אחלה נעליים לדעתי... נוחות בטירוף, לשני ההורים שלי יש והם מסרבים לקנות לי.
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים אחלה נעליים. בדוק גם נעלי בירגנשטוק (או שאיך שקוראים להם, החברה המתחרה שהתפרסמה פעם).זה בגדול מה שהן מציעות: נוחות, קלות ביותר, אורטופדיות (אין כאבים לאחר זמן ממושך -עבודה למשל) , נגד החלקות.
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים אני גנבתי את הקרוקס לאבא שלי.. צבע אדום (דיי מזעזע אני חייב לציין) ועם החורי איוורור.אני הולך איתם למקומות שאין לי יותר מדי אנשים להרשים.. יענו שלא אכפת לי יותר מדי איך אני נראה. לחבר שלי יש בירגנשטוק וזה היה לי יותר נוח. אבל על טעם וריח...ANYWAY, לדעתי קח את הקרוקס בלי החורי איוורור, ככה אתה לא תראה מגוכח שתלך עם זה עם גרביים ;D
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים http://www.freeridinretrievers.com/news/images/crocs.jpgמזעזעות!!!!!!!!לא הייתי נועל אותם אפילו לחוף הים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.