עבור לתוכן

מי מכיר לוח אם....

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מחפש לוח אם שתומך בשני פנלי AUDIO קידמי ואחורי. לפנל האחורי יחוברו הרמקולים הראשיים והמיקרופון ואילו לפנל הקידמי יחוברו אוזניות בעת הצורך ומיקרופון נוסף.

דרישה נוספת והכרחית היא: בחיבור האוזניות ניתן יהיה להשתיק את הרמקולים הראשיים, באופן אוטומטי. בניתוק האוזניות יחזרו הרמקולים הראשיים לעבוד רגיל. (כמו במערכת).

מידע נוסף: הלוח הוא למעבדי אינטל 775 ;D

אשמח לשמוע על המלצות ללוחות כאלה

פורסם

תקציב?

פורסם
  • מחבר

תקציב?

השאלה אם יש לוח כזה?

התקציב שלי יהיה בהתאם למה שיהיה על הלוח בנוסף לתכונה הנ"ל.

פורסם
  • מחבר

מקפיץ......

פורסם

לעניות דעתי רוב הלוחות החדשים תומכים במה שביקשת.

פורסם
  • מחבר

לעניות דעתי רוב הלוחות החדשים תומכים במה שביקשת.

זה גם מה שאני חשבתי..... ???

אבל לוח שתומך 915P של אינטל לא מספק את הסחורה. :P

אשמח לשמוע על דגם ספציפי שתומך.

פורסם

מקפיץ......

תקרא את החוקים

אצלנו לא נהוג להקפיץ ולא נהוג לכתוב 2 הודעות רצופות

ד"א כל לוח שבא עם השבב Azalia של אינטל אמור לתמוך בזה

פורסם
  • מחבר

תקרא את החוקים

אצלנו לא נהוג להקפיץ ולא נהוג לכתוב 2 הודעות רצופות

ד"א כל לוח שבא עם השבב Azalia של אינטל אמור לתמוך בזה

טעות שלי :-[

ובקשר ללוח אז איפה ניתן למצוא האם הלוח מכיל את השבב Azalia? למשל הלוח D915PGN של אינטל כותב שהוא תומך ב Intel® High Definition Audio subsystem using the Realtek ALC860 audio codec ולא מצוין השבב הספציפי.

השאלה היא אם למישהו יש לוח שתומך בזה ויכול לכתוב מה הדגם?

פורסם

משהו מוזר

אין שבב כזה ALC860

יש ל Realtek רק 861 (לפי האתר שלהם) והוא HD אבל לא Azalia

בכל מקרה, כל לוח אמור לתמוך בזה

ד"א למה רק צ'יפסט 915?

פורסם
  • מחבר

צ'יפסט 915 כי כשקנו את הלוח לפני חצי שנה בערך זה מה שהיה נפוץ אז, אינטל רק הודיעה על 945 שמחליף.

המוזר הוא שבאמת הם כותבים שכל לוח אמור לתמוך בזה והמציאות מוכיחה שלוח ספציפי זה (ואולי גם אחרים) לא תומך ולא מזהה הכנסה של אוזניות/מיקרופון לפנל הקידמי.

ומה שעוד יותר מוזר זה שמחלקת התמיכה באינטל, בעיקבות פניה אליהם, מודה שיש בעיה כזו בלוח הזה. הם לא מודים בקשר לצ'יפסט.

היות והלוח עדיין באחריות הקונים מבקשים להחליפו אך הם לא יודעים לאיזה דגם (לא חייב אינטל), והם לא רוצים להחליף ולגלות שוב את אותה בעיה.

פורסם

כמה זיכוי יש להם על הלוח?

פורסם

כמה שהם שילמו עליו בהתחלה ...

הדרישה הספציפית היא שהמיתוג יתבצע אוטומטית ללא התערבות משתמש ברגע שיוכנס חיבור האוזניות מקדימה .

בבדיקה שנערכה כדי לספק פיתרון ללקוח , התסבר ששום לוח מבוסס 915/945/955 לא עושה את המיתוג האוטומטי ברגע הכנסת האוזניות .

הייתה אופציה כזאת בדריוורים של REALTEK בגרסות HD עד גרסת 1.25 , ובגרסאות היותר חדשות , 26 עד 30 , הכי עדכנית נכון להיום , האופציה נעלמה מתוך הדריוורים עצמם .

בלוחות 945/955 עם כרטיס קול אחר , של סיגמטל , הבעיה עדיין קיימת .

הפיתרון היחידי שאני יכול לחשוב עליו , הוא להכניס כרטיס קול חיצוני , עם פאנל חיבורים קדמי , שכן עושה את העבודה הזאת ,הבעיה עם הדבר הזה שכרטיס כזה עולה בערך כמו הלוח אם .

פורסם

אז כדאי ליצור קשר עם Realtek

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים