עבור לתוכן

הצעות לפרויקט גמר בC ברמה של 5 יחידות

Featured Replies

פורסם

אני צריך להחליט בקרוב מה אני עושה, אשמח לשמוע הצעות..

פורסם

yaki ;D

ברצינות...

ואם אתה רוצה להיות יותר מסורתי... שפות סקריפט מצליחות להוציא 100 כל שנה (בתנאי שאתה עושה את זה כמו שצריך)

אני מתכוון לעשות ב java שפת סקריפט שמפעילה רובוטים, נושא מעניין, קל, והתוספת של הרובוטיקה היא תוספת אומנם לא רלוונטית... אבל תתן רושם טוב על הבוחן (ורושם טוב זה מה שחשוב בסופו של דבר)

פורסם

- אלגוריתם לכיווץ סוג מסויים של קבצים, או כללי

- משחק כלשהו (קלפים, חשיבה, חשבון...)

- אח"כ אולי יהיו לי עוד רעיונות אבל אתה יכול לנסות לחפש ברשת רעיונות

פורסם

HWzone Panel חדש? ;D

פורסם

אם בונים משחק... אז צריך שיהיה מתוחכם ובאמת איכותי... פשוט הבודקים לא אוהבים כל כך משחקים.. וכדי להרשים אותם עם משחק צריך לעבוד קשה.

פורסם

תביא להם את UT2003, מאיפה הם יכירו את המשחק? ;D

פורסם

תכנן תוכנית מחשב , שתעיף קיביניימט את כל הפירסומות מהאתרים הגדולים.

פורסם

בהנחה שיש לך את הידע אז כל פרוייקט רובוטיקה בהחלט מרשים את הבוחנים...

אם הנסיון שלך בתחום הוא לא מדהים אז או שתוותר או שתשתמש בoopic יש לו תמיכה מובנה בשפות כמו c וג'אווה והוא מספיק חזק כדי לשלוט בפרוייקטים פשוטים...

פורסם

משהו כמו Total Recall של מוזילה, רק ל-IE ופרט קטן... תוכנה שעובדת (אני לא הצלחתי לגרום לה לעבוד על מוזילה... >:()

הנה הסבר קצר על הרעיון:

Total Recall

Have you ever lost work because of a Web browser crash?

Total Recall works by tracking your browsing session in a file saved on your local hard drive. When you restart Mozilla after a browser crash (or even an operating system crash), the windows that were open before the crash will be displayed to you in a pulldown menu that will allow you to return to one or all of the pages you were viewing.

נשמע טוב, במיוחד אם הדפדפן שומר גם את הטקסט שכתבת לפני ההתרסקות.

עד אז, נמשיך להשתמש ב-notepad...

Prog.

פורסם

קליינט למירק מפותח

פורסם

משחקים באמת לא. חוץ מזה, גם לא צריך תוכנה מי יודע מה. הציון הכי טוב? קח תוכנה מסובכת, עם קוד מסורבל וארוך, ופשט את זה..... אם אתה מצליח לעשות את זה בצורה הפשוטה ביותר, בצורה יוצאת דופן, יש לך 100....

או שפשוט תעשה 2 תוכנות, זה יכול להיות לא יותר מדי קשה....

2 תוכנות ששולטות אחת על השניה. לא יודע כמה זה קשה, זה לא צריך להיות יותר מדי שימושי,

נגיד שים באחד 10 כפתורים. בשני אין. כשתלחץ על כפתור, הוא יעלם ויופיע בתוכנה השניה. ולהפך. לא יודע כמה זה קשה.

אני אשאל בן דוד שלי, עושה כל יום תוכנות כאלו ברמה, אולי אם תבקש יפה הוא יביא לך אחת...;)

פורסם

אני אגיד לך מה אני הייתי עושה, תעשה משהו עם רשת נוירונים, זה נושא די מעניין.

תלמד את הנושא ותכתוב תוכנית לניתוח תמונות או משהו שקשור לזה, למשל בבית ספר שלי כמה אנשים עשו פרוייקט ממש מגניב,

כתבו תוכנית שיכולה לזהות ול"נבא" אם הבן אדם שמשתמש בה יתאבד מתישהו בחיים.

זה פועל על רשת נוירונים שלימדו אותה לפי נתונים על אנשים שהתאבדו לזהות אנשים שיש סיכוי שיתאבדו

פורסם

תלמד את הנושא ותכתוב תוכנית לניתוח תמונות או משהו שקשור לזה, למשל בבית ספר שלי כמה אנשים עשו פרוייקט ממש מגניב,

זה פועל על רשת נוירונים שלימדו אותה לפי נתונים על אנשים שהתאבדו לזהות אנשים שיש סיכוי שיתאבדו

אם כבר אינטליגנציה מלאכותית... אז למה לא תוכנה בסיסית לזיהוי כתב... זה אמור להיות פשוט למדי.

פורסם

תלמד את הנושא ותכתוב תוכנית לניתוח תמונות תוכנית לניתוח תמונות או משהו שקשור לזה, למשל בבית ספר שלי כמה אנשים עשו פרוייקט ממש מגניב,

אם כבר אינטליגנציה מלאכותית... אז למה לא תוכנה בסיסית לזיהוי כתב... זה אמור להיות פשוט למדי.

זיהוי כתב זה גם ניתוח תמונה.

פורסם

תלמד את הנושא ותכתוב תוכנית לניתוח תמונות תוכנית לניתוח תמונות או משהו שקשור לזה, למשל בבית ספר שלי כמה אנשים עשו פרוייקט ממש מגניב,

זיהוי כתב זה גם ניתוח תמונה.

לא במדויק... ואני אביא כתבה המסבירה את ההבדל.

עריכה:הנה, יש גם קובץ שמדגים את הטכנולוגיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים