עבור לתוכן

מה דעתכם על המפרט ? רוצה לקנות עוד השבוע!!! (תקציב 6500 בערך)

Featured Replies

פורסם

מחשב מיועד למשחקים אינטרנט וסרטים(לא עושה OC?

איך המפרט הבא:

AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120 ¤ 1

DFI NF4 ULTRA INFINITY 590 ¤ 1

TWINMOS DDR 512MB 400mhz CL2.5 290 ¤ 2

WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 530 ¤ 1

Leadtek Winfast PX 7800GT 256MB 256bit PCI-E VIVO 1995 ¤ 1

NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 270 ¤ 1

FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1

סט מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי מיקרוסופט 140 ¤ 1

הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1

סה"כ: ¤ 6775

כמה שאלות

המחיר טוב?

הכרטיס מסך טוב או להשקיע יותר?

מה לגבי קירור מעבד זה יספיק?

הספק יספיק למפרט הנ"ל?

איזה מארז כדאי? משהו זול לא צריך להיות יפה....

אם לצמצם אז במה במעבד או בכרטיס?

איזה צג CRT הכי טוב לקנות של 17 אינטש? חוץ מLG700P......

פורסם

המחיר בסדר גמור ... המפרט מצויין . הכרטיס מסך טוב מאד ... ואם אתה לא עושה oc ( כמו שציינת ) אז תוכל להסתפק בקירור שמגיע עם המעבד .

פורסם

הכל טוב חוץ מהעכבר והמקלדת קנה של לידטק עדיף ואולי עדיף לשים 1GB בסטיק 1 ואז תוכל להוסיף עוד סטיק ולקבל דואל צ'אנל

פורסם

המפרט סבבה,

המקלדת והעכבר בסדר גמור למרות שאם אתה הולך על מחשב משחקים העכבר לטעמי פשוט מידיי, אני יותר בחור של לוגיטק MX518 או G5

המלצה אחת - הלוח אם, INFINITY למרות שזה DFI עדיין לוח דיי סתמי, ההיתי ממליץ להוסיף עוד קצת ולקחת ULTRA-D NF4, לפחות תהיה האופציה לOC או ל SLI בעתיד, וגם לוח הרבה יותר איכותי מבחינת כ.קול ויציבות.

השאר נראה ממש סבבה,

אין מארז ?

אני ההיתי ממליץ לך לקחת הצעת מחיר מ http://tms.co.il הם עובדים המון מול הקהילה של הגיימרים בארץ ומאוד מקצועיים בתחום, אפילו אם לא תקנה שם לפחות תתייעץ לגבי שינויים במפרט, אין לך מה להפסיד,

אני קניתי שם בזמנו את המחשב שלי וגם כמה חברים שלי קנו שם חומרה של HIGH-END

------------------

רוני רוני התותח

פורסם

המלצה אחת - הלוח אם, INFINITY למרות שזה DFI עדיין לוח דיי סתמי, ההיתי ממליץ להוסיף עוד קצת ולקחת ULTRA-D NF4, לפחות תהיה האופציה לOC או ל SLI בעתיד, וגם לוח הרבה יותר איכותי מבחינת כ.קול ויציבות.

------------------

רוני רוני התותח

תסביר מה בדיוק סתמי בלוח הזה?

להוסיף עוד קצת? אם הוא ילך על ה-ULTRA-D זה תוספת של 200 שקל בשביל מה? 8 ערוצים של Realtek לאומת 6? הוא לא ירגיש בהבדל ושווה לו לקנות כרטיס קול טוב בהפרש מחיר. הבנאדם אמר שהוא לא מתכנן OC אז אין צורך ל-LANPARTY. שלא נדבר על ה-SLI שעולה פי שתיים ויותר מהלוח שהוא בחר(אלא אם אתה מתכוון לSLI INFINITY) ואין לו סיבה להשקיע בכרטיס מסך נוסף אם יש לו 7800GT, עד שהוא יצטרך להוסיף אחד הוא יוכל לקנות כרטיס שתומך בDX10. ובנוסף הוא צריך להשקיע בספק מתאים לSLI.

פורסם

הכוונה היתה ללוח אם ULTRA-D NF4 שהוא ניתן לשינוי ל SLI - תחפש מדריכים :)

הלוח אם יציב יותר מבחינת עבודה רציפה, ולדעתי שווה את התוספת של ה200שח.

לא רק התוספת של הכ.קול, למרות שזה בכלל לא רע, יש לא מעט אנשים שמחברים סראונד של 5.1 שלוקח 3 יציאות מהמחשב ואז נשארים בלי יציאה למיקרופון ואוזניות - מתסכל!!!!!

חוץ מזה, בשביל 200שח שווה לשמור על האפשרויות פתוחות, גם OC וגם SLI, לא אומר לך תעשה עכשיו אבל מי יודע מה יהיה עוד כמה חודשים או שנה או משהו כזה, למה לא לשמור על ראש פתוח,

רוני רוני התותח

פורסם

טוב חברה זה כבר החלטתו של פותח התראד אם להשקיע עוד כסך על הלוח.

הכי חשוב שהוא יחליף לסטיק אחד של 1 (שבעתיד אם הוא ירצה הוא יעשה דואל של 2גיגה).

ולדעתי היום כדאי להשקיע גם בדיסק קשיח ולשדרג ל200 גיגה במיוחד אם המחשב הוא למשחקים והורדות

פורסם

תגיד לי מה ההגיון לקחת סטיק של 1גיגה ??

הרי בכל לוח שמכבד את עצמו יש 4 סלוטים של זיכרון

תקח 2 כרגע של 512מגה כל אחד, ותהנה מערוצים כפולים כי הסיכויים למצוא בעתיד כרטיס זיכרון זהה לחלוטין למה שהוא יקנה כרגע הם דיי אפסיים

במידה ותהיה סיבה להוסיף זיכרון עדיין של עוד 2 סלוטים פנויים ל2 נוספים של 512 כל אחד או אפילו 1גיגה כל אחד. העיקר לא לסרס את המחשב.

רוני רוני התותח

פורסם

4 סטיקיםף העיקר אתה אומר לו לעשות OC בעתיד אה?

אין כזה שיפור ממשי בדואל צ'נאל, ולקנות סטיק נוסף של 1G זו אופציה טובה וזולה יחסית.

פורסם

תקשיב, אני מדבר על אופציות פתוחות

הבחור לא מדבר על OC כרגע ואני גם לא רואה סיבה להרחיב מעבר ל1GB זיכרון אבל כדי שהאופציה תהיה פתוחה.

שיהיה אם הוא מעדיף 1GB בסטיק בודד שיהנה, אני לא מאמין בזה.

פורסם
  • מחבר

אחלה חברה, תודה

אבל מה לגביי שאר השאלות שלי?

תסתכלו בסוף המפרט.....

פורסם
  • מחבר

תודה

רק אם תוכלו לעזור לי בשאר השאלות בבקשה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים