פורסם 2006 בינואר 3019 שנים כשהווליום מספיק גבוה עד שאתה לא שומע את מה שקורה סביבך או את עצמך אתה יכול לדעת שאתה על ווליום גבוה.
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים הכל תלוי בווליוםהשאלה שלי הייתה אם יש איזשהו מקדם לאוזניות In-Ear שמביא לכך שהן מזיקות יותר לאוזן מאוזניות רגילות, בהתאם לווליום.N= נזק לאוזןV= עוצמת הווליוםk= קבוע לא ידועאוזניות רגילות:f(V)=Nאוזניות In-Ear:f(V)=k*Nעכשיו השאלה שלי האם באמת קיים כזה K שמביא לכך שאוזניות In-Ear מזיקות קצת יותר לאוזן מאשר אוזניות רגילות או שאוזניות In-Ear בווליום V1 יעשו אותו נזק לאוזן כמו אוזניות רגילות בווליום V1 (ואם זה המצב, k=1).
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים ^^ מילא היה לך משהו חכם להגיד או לפחות מצחיק. אבל עכשיו סתם הבאת פה שני נוסחאות בלי סיבה שלא עוזרות במקום לכתוב את השאלה בעיברית צחה וברורה.מה ניסית להראות בזה?...בקשר לשאלה, לא נראה לי שאוזניותIN EAR (אלה שממש נכנסות ואוטמות את האוזן) מזיקות יותר, אולי אפילו פחות כי הווליום בהם נמוך בהרבה בגלל שאין רעשים מהסביבה אז מגבירים פחות.
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים ^^ מילא היה לך משהו חכם להגיד או לפחות מצחיק. אבל עכשיו סתם הבאת פה שני נוסחאות בלי סיבה שלא עוזרות במקום לכתוב את השאלה בעיברית צחה וברורה.מה ניסית להראות בזה?...לי יותר קל לנסח דברים בצורה מתמטית. אולי לך יותר קל עם ניסוחים מילוליים. כל אחד ודרכי ההתבטאות שלו.תודה על התשובה, בכל מקרה.
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים לא, הם לא יותר מזיקות, האמת, בגלל הקירבה לאוזן, ובגלל שהן אוטמות מרעשים יש מצב שהן אפילו יותר טובות, במידה ואתה שומע יותר חלש.אם אתה רוצה קצת מתמטיקה, אז מעל 90 דציבל (שזה 20log(watt) o - הo רק בשביל שזה יסתדר), זה כבר נזק לאזניים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.