פורסם 2006 בינואר 3019 שנים שלום...שמעתי שאוזניות IN EAR (אוזניות קטנות של נגנים, אוזניות כפתור...) מזיקות לשמיעה... כי הם קרובות לעצב שמיעה כלשהו...האם זה נכון?
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים כן זה נכון לא רק הם גם האוזניות ששמים על האוזניים פוגעות בשמיעה פשוט בגלל שזה לא בריא לאוזניים לקלוט גלי קול ממרחק כזה קרוב אל עור התוף ולאט לאט אנשים ששמים פול וויליום באוזניות יהיו יותר ויותר חירשים
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים כל אוזנייה ששומעים בה מוסיקה בפול ווליום הרבה זמן מזיקה לשמיעה.אם שומעים מוסיקה בעוצמה נמוכה, אז לא אמורה להיות בעיה.
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים אם אתה שומר על עוצמת השמיעה,ואתה לא שומע יותר מ-3 שעות ביום ולא יותר משעה ברציפות,לא צפוי נזק מאסיבי או מורגש לאוזן שלך,גם אם יש לך אוזניות IN EARלי אישית האוזניות דפקו ת'שמיעה...עכשיו אני שומר יותר ברצינות...אבל הנזק נעשה..
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים רגע, אוזניות שמפיקות נגיד 20 דציבלים ורמקולים שמפיקים גם 20 זה מזיק באותה רמה? כי אני שומע ברמקולים יותר מ3 שעות ביום
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים ברור שלא, הרי אתה לא מצמיד את האוזן לרמקול, וגם אם כן זה לא קול "נקודתי" כמו באוזניה שמתמקד לנקודה אחת (או לפחות אחת צפופה מאוד)
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים מחבר כמו שאמרו... רמקולים לא קרובים לעצב הזה של השמיעה... אוזניות כן...אבל גם מעוצמה חזקה של רמקולים צריך להזהר ...יש כמה כתבות על זה בוואלה... לגבי האוזניות הקטנות שזה מזיק...
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים שאלתי לא ממזמן רופא א.א.ג. בנושא, הוא אמר שאזניות עצמן לא מפריעות, אלא רק העוצמה.הגיוני, לא?
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים סתם מתוך עניין, יש הבדל כלשהו בכלל בנזק לשמיעה בין אוזניות in-ear לאוזניות רגילות?
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים איך אפשר להגדיר את העוצמה של הווליום שאני שומע באוזניות?איך אני יכול לבדוק את זה?אני לא שומע יותר משעה ביום ויש לי אוזניות רגילות, ואני ממש לא שומע חזק אבל איך אני יכול לדעת מדוייק?
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים הוא התכוון שלדוגמא 100% ווליום בנגן X הוא לא אותו דבר ב-Y וגם האוזניות עצמן משפיעות על הווליום הסופי המתקבל. כך שאי אפשר ממש למדוד לכל אחד את הווליום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.