עבור לתוכן

7800GTX לא הגיע ולא יגיע אליי בקרוב ככה זה נראה.. מחפש חלופה.

Featured Replies

פורסם

אתה יכל לתת לי קישור ?

למה אני לא זוכר שאמרו על זה משהו וגם אם 73GS לא יצא לAGP אז לא נראה לי שזה נכון

הוא צודק...יצא עוד מאט 78GS לAGP והוא אמור להיות הכי חזק בAGP...

• תגובות 76
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רציתי להזמין לוח עם PCI-E ל-754.

ולהזמין גם 7800GT.

עכשיו הבנתי שיוצא 7800GS ל- AGP וזה יוצא לי פחות מלהזמין גם לוח וגם כרטיס מסך.

קנה לוח ו 7800GT ב 1750 שח עם לוח של ASROCK ל 754 עם PCI-E יוצא יוצא בערך 2300 אבל הרבה יותר טוב מאשר 7800GS

פורסם

I dont see any reason why you ask forum wich vid. card to buy

If money dont matter -buy fastest available,if its Nvidia buy 2x7800gtx 512mb,if you cant find them in Israel -order overseas

And you can upgraid them on 2x7900gtx,when they out

By the way,on wich monitor you gonna run them?dont tell me its 1600x1200

פורסם
  • מחבר

מי אמר שיש בעיות עם גי'גבייט? אפשר לינק?

בנתיים ראיתי רק ביקורות טובות עליו.

פורסם

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3977

כרטיס מעולה מחיר מציין וזמין במלאי .

האמת .. אני גם רוצה להזמין עוד GTX. אבל אני מחכה ל U3 . אם GTX יתמוך בכלל הפיצרים שלו אני מזמין עוד אחד, אם לא אני יזמין 2XG80.

פורסם
  • מחבר

I dont see any reason why you ask forum wich vid. card to buy

If money dont matter -buy fastest available,if its Nvidia buy 2x7800gtx 512mb,if you cant find them in Israel -order overseas

And you can upgraid them on 2x7900gtx,when they out

By the way,on wich monitor you gonna run them?dont tell me its 1600x1200

כמה סיבות:

1) זה שאין לי בעיה של תקציב לא אומר לקנות הכי יקר ואני תקוע עם כרטיסים שלא יתמכו בכל הפיצ'רים שיצאו אותותו....

2) יש לי בעיה להשיג 7800GTX אז בטוח שאת ה-512 בכלל עד שאני ישיג יצאו כרטיסים טובים יותר...

3) המסך יריץ אותם.... זה שהוא לא עובר את ה-1600*1200 זה לא אומר שהוא לא יריץ את המשחק... ומה הקשר אני קונה כרטיס לפי מסך...? גם את המסך אני ישדרג אבל הכרטיסים חשובים לי יותר ושוב אני לא רואה קשר בכלל...

שוב מי שמע על בעיות בגי'גבייט.. חברה לא להגיד סתם משמועות....

חייב לדעת!

פורסם

קנה GIGABYTE עד היום לא שמעתי על שום בעיה איתו

פורסם

כמה סיבות:

1) זה שאין לי בעיה של תקציב לא אומר לקנות הכי יקר ואני תקוע עם כרטיסים שלא יתמכו בכל הפיצ'רים שיצאו אותותו....

2) יש לי בעיה להשיג 7800GTX אז בטוח שאת ה-512 בכלל עד שאני ישיג יצאו כרטיסים טובים יותר...

3) המסך יריץ אותם.... זה שהוא לא עובר את ה-1600*1200 זה לא אומר שהוא לא יריץ את המשחק... ומה הקשר אני קונה כרטיס לפי מסך...? גם את המסך אני ישדרג אבל הכרטיסים חשובים לי יותר ושוב אני לא רואה קשר בכלל...

שוב מי שמע על בעיות בגי'גבייט.. חברה לא להגיד סתם משמועות....

חייב לדעת!

1)צודק

2)צודק

3)הוא התכוון לזה שאין לך מה לעשות אם מערך SLI של כרטיסים כל כך חזקים אם הרזולוציה של המסך שלך היא מקסימום 1600X1200,אנשים שבדרך כלל קונים כאלה כרטיסים משחקים ברוזולוציות מטורפות של 2048X1536 או 1900X1600 וכאלה רזולוציות.

אגב כרטיס X1900XT אחד מריץ כל משחק היום על מקסימום ברזולוציה של 1600X1200 ואפילו על רזולוציות גבוהות יותר

תחשוב טוב לפני שאתה הולך על NVIDIA כי במקרה הזה באמת ATI עדיפים.

טיפ שלי:

על תיהיה קיצוני בשום דבר,טוב לא יצא מזה.

פורסם

במחיר של X19XTX אפשר לקנות 78GT SLI שיותר טובים ממנו!

וכאשר יצא DX10 וכרטיסים אם תמיכה טובה אז לשדרג :xyxthumbs:

*וביכלל מה הבעיה להשיג GTX?

פורסם
  • מחבר

מה הקשר זה שהכרטיס מסוגל לרזולוציות גבוהות יותר אז כדאי לי לקחת כרטיס פחות טוב שמתאים לי עד 1600*1200??

גם ככה אני לא הולך רוב הזמן לשחק יותר מ-1280*1024..

ממש לא מבין את הקשר ואם מישהו רוצה לפרט יותר אני ישמח.

וזה שה-X1900XT טוב לכל משחק על 1600*1200 זה לא אומר שאני אקנה אותו כי גם שידרוג מסך מתוכנן בהמשך... ובלי שום קשר לא רוצה ATI! (כבר אמרתי את זה?)

טוב אני כנראה קונה כרטיסים של גי'גבייט בגלל המון ביקורות טובות ושהוא OC מצויין.

אם אתם מוניינים בלינקים לביקורות אני יתן....

בכל זאת אם מישהו חושב שגי'גבייט לא טובים אז זה הזמן + כמובן סיבה ולינק יהיה מצויין.

במחיר של X19XTX אפשר לקנות 78GT SLI שיותר טובים ממנו!

וכאשר יצא DX10 וכרטיסים אם תמיכה טובה אז לשדרג :xyxthumbs:

*וביכלל מה הבעיה להשיג GTX?

בדיוק.

בדיוק.

בחנות שאני עובד איתה יש בעיה להשיג.. כאילו לוקח זמן וכבר חיכיתי מספיק!

ושוב בחנות שאני עובד אני מקבל מחיר מעולה שאני לא יקבל בשום מקום ולכן אני יכול לקנות רק שם... מה לעשות....

פורסם

החלטה מעולה רק שלפי דעתי חבל להשקיע על 2X GT כרטיס אחד מספיק ויותר ממספיק אבל החלטה שלך

פורסם

i just dont get you ppl

Tell me one reason why 7800gt is better as upgraid path

I give you cpl why any new gen. cards is better and doesnt matter is nvidia or ati

1.WTF you gonna do with your new-old cards that you wanna buy now,if you will upgraid down the road?sell right?So how you gonna sell outdated not even old by then ,but 2generations old vid.cards-you gonna search long time for sucker

2.And you need not one sucka,but two cause you got two vid.cards,right

3.And,how much you will loose when selling two gen. back cards

4.By buying 2x7800gt on SLI you getting allready old,soon to be outdated,technology even for todays standarts

I can go on with this but even single point will be enuff

Only reason i can see for buying 7800gtx2 now its that you gonna keep it for atleast 12-18 months and then give away to someone or keep it for second-HTPC rig

Regards

פורסם

^^^^

לX19XT אין שום היתרון טיכנולוגי על 78GT מבלבד יותר כוח בהצללה וזהו :-X

פורסם

So i guess 7800gt is way better than x1900xt,good point,sorry

One thing ,for how much you can sell two 7800gt in 12 months?-1500 atbest if you lucky enuff

And i dont think you will have any prob. selling x1900xt for atleast 2000 by then

And this is not even ati-nvidia thing,its simple as one-two,if you have money and you can afford GPU upgraid every six months- you just buy best you can get

But if you thinking about 12-18months upgraid path,you MUST buy best or very close to best GPU available

By doing that you just saving yourself alot a troubles later

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים