עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי רכיבים מסוימים שאני מעוניין לקנות

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לעשות שדרוג וברצוני לדעת כמה דברים:

1. מתי צפויה ירידת המחירים הבאה של AMD ו \ או אינטל?

2. מדוע כרטיסי המסך של GIL (FORSA) כה זולים ביחס למתחרות , האם הם פחות איכותיים או שפשוט GIL החליטו שבא להם להיות יותר זולים?

3. האם ההבדל במחיר בין 6800GS ל6600GT פרופורציונלי ליחס הביצועים ביניהם (מדובר בהפרש של 300-400 שקל)

4. האם DDR 3 או DDR2 בכרטיסי מסך משפר את הביצועים באופן ניכר או שזה סתם גימיק?

5. במבט לעתיד , האם כדאי לקנות כרטיס מסך עם 256 מגה? (אני יודע שהיום זה לא הכי עקרוני ו128MB מספיק כמעט אם לא ממש להכל)

6. מה היחס בביצועים בין SATA 7200 לבין IDE 7200 עם 8MBCACHE ו\או 16MBCACHE , האם משתלם יותר (כספית) לקנות SATA

(בואו נגיד שיש לי IDE120GB עם 8CACHE , שווה לי לקנות הארד דיסק חדש? , בהנחה שאני אחד שמחפש לחסוך...)

אם יהיו לי עוד שאלות בעתיד אני אשתמש בדיון זה

תודה לכל העונים

פורסם

אף אחד פה לא נביא אבל מאמין שתהיה ירידת מחירים שיצאו הסוקטים החדשים..(לא בטוח אבל הגיון פשוט..)..

ההבדלים בכרטיסי מסך הם בעיקר בקירור/באנדל/אחריות...

החברות שנחשבות מובילות כמו XFX או leadtek יש להם קירור שנחשב חזק לOC..וגם הבאנדל די גדול..(כמובן שהמחיר בהתאם)..

אם אתה לא הולך לעשות איזה OC רצחני אז הGIL FORSA יהיה מספיק בהחלט בשבילך...

וההבדל בין DDR2 ו DDR3 בכרטיסי מסך הוא די משמעותי..

ואם ההפרש של המחיר מצדיק..(50-100+- שקל)..אז שווה להוסיף ל256MB אם זה מעבר לזה זה כבר לא משתלם..

HD שהוא IDE בעל אותו RPM ואותו BUFFER יתן +- אותם ביצועים למקביל לו בSATA..(כמובן שעדיף להוסיף עוד 50+- שקל לSATA..)..

וההפרש מחירים בין ה8MB BUFFER ל16MB BUFFER לא מצדיק בכלל תביצועים..(8MB יספיק לך..)..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים