עבור לתוכן

האם ישנם משתמשי אל פסק EVER POWER או Eitan engineering ? דעתכם.

Featured Replies

• תגובות 35
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפשר לקבל המלצה לאל פסק למחשב שמופיע במפרט שלי בצירוף מסך 17" CRT?

גם אני שקלתי את שתי החברות בטופיק, והיססתי ללכת עליהן בגלל השם שלא היה לי מוכר.

פורסם
  • מחבר

לא טענתי זאת תבדוק טוב. מה שטענתי שביקשתי שיביאו לי אל פסק אחר יותר חזק 1000va וניראה אם הוא מחזיק את המערכת שלי אז התשובה של הטכנאי שלהם הייתה "אהה כולם אותו דבר. אז אחרי תשובה כזאת וגם לאור העובדה שלא הטכנאי ולא אף אחד בחברה, גם לא מנהל המכירות. ידעו לתת תשובה מדוע האל פסק אינו מבצע את מה שאמור לבצע. יתרה מזאת אתה בטח תסכים איתי שעל מוצר כמו אל פסק חייבת ליהיות תווית המתעדת את הפרמטרים (ספסיפיקיישן) של אותו מוצר. ולא תווית מנייר פשוט שכתוב עליו - 500va 650va 750va 1000va ומתחת לכל מספר עיגול ריק. מה אני אמור להחליט כמה va יש למכשיר?. אני קצת משתומם שאתה מנסה לסנגר עליהם לאור מה שכתבתי, ולעניות דעתי כל דרך התנהלותם של החברה כולל המוצר לוקה בחסר (בלשון המעטה). איפה הם טעו זה ברור רק תסביר לי היכן אני טעיתי? וכל מה שבעצם רציתי לעשות שפירסמתי את תגובתי הראשונה בתרד זה הוא. לעורר צרכני מחשב לבעיה שנתקלתי בה ושיהיו ערים כשהם באים לרכוש מכשיר חשוב שאמור לשמור על המחשב. ולא כדי להכפיש חברה זו או אחרת.

באמת מוזר מה שאתה כותב, לא נתקלתי במקרה כזה או אחר עם החברה הזאת.

לקוח אחד הם הפסידו.

פורסם

יש לי שני מכשירי אל-פסק. (advice cf825(800VA ו-eitan 800VA

בשורה התחתונה, ההבדל בינהם כדלקמן:

כאשר אני מדליק מסך (120W) בהדלקה קרה, באל-פסק של "אדוייס" המסך נדלק.

כאשר אני מדליק אותו מסך בהדלקה קרה, באל-פסק של "איתן" האל-פסק קורס.

חשוב לציין שלאל-פסק בזמן הבדיקה חובר רק מסך ללא מחשב.

הדלקה קרה = האל פסק לא מקבל חשמל.

מדליק מסך = הדלקה ממצב כבוי פיסית, לא STANDBY.

פורסם
  • מחבר

לאחר התכתבות עם הדסה, הם אינם משתמשים באל פסק של איתן הנדסה.

הם עובדים עם Unirom Electronics.

http://www.unirom.co.il

יש לי שני מכשירי אל-פסק. (advice cf825(800VA ו-eitan 800VA

בשורה התחתונה, ההבדל בינהם כדלקמן:

כאשר אני מדליק מסך (120W) בהדלקה קרה, באל-פסק של "אדוייס" המסך נדלק.

כאשר אני מדליק אותו מסך בהדלקה קרה, באל-פסק של "איתן" האל-פסק קורס.

חשוב לציין שלאל-פסק בזמן הבדיקה חובר רק מסך ללא מחשב.

הדלקה קרה = האל פסק לא מקבל חשמל.

מדליק מסך = הדלקה ממצב כבוי פיסית, לא STANDBY.

ואיך האל פסק של איתן מתפקד בזמן הפסקת חשמל ?

פורסם

לדעתי הבדיקה הכי טובה שקונים אל פסק היא. אחרי מילוי המצבר לפחות 12 שעות יש לנתק את האל פסק מהחשמאל. לחבר את המחשב והמסך לאל פסק לנסות להדליק את המחשב. אם המחשב נדלק כולל המסך והוא מחזיק את אותו הזמן שהו אמור להחזיק (כמו בהפסקת חשמאל) לפי טענת היצרן. אזי הוא עבר את המבחן ואם לא פשוט להחזיר את האל פסק ולדרוש את כספכם חזרה. מה שעשו לעניות דעתי gamatronic ישב שם איש ממולח היזמין מערכות פנימיות של האל פסק כולל מצברים של 500va ופשוט הם מוכרים אותם כ - 500va 650va 750va 1000va אחרת איך אפשר להסביר את מה שקרה במיקרה שלי. דרך אגב אני מתכוון לאל פסק שהם מוכרים לאחרונה....http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-UPS&DB178108=178115

פורסם

dok4u

אז לא הבנתי אותך

ד"א יהיה יותר מובן אם תעשה רווחים בין פסקאות

בקשר לאל פסק, בוודאי שצריך להיות כתוב איפשהו מה הקיבולת שלו, זאת נפילה שלהם שלא מסומן ויש מדבקה אחידה לכל האל פסקים שלהם

בכל מקרה מה המפרט שלך ומה הקיבולת של האל פסק שהזמנת?

בניגוד לאנשים של GamaTronic אני מוכן להיכנס איתך לעובי הקורה

פורסם

אין לי בעיה להיכנס איתך לעובי הקורה. ובכן זהוא המיפרט שלי.....

(newcastle)AMD Athlon 64 (3500+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL

Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - 939 (nForce4 Ultra) - ATX

Thermaltake silentTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1

Thermaltke Shark Full Tower Aluminum Case - Black

Thermaltake - Silent Purepower 480W (W0026) - Active PFC

A-DATA 512MB DDR PC3200/400 - C2.5 2x

WD Raptor - 36GB - 10,000RPM - S-ATA

WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA

NEC DVD-RW NEC 3500 x16 DUAL LAYER - bulk

NEC DVD (DV-5800) - BLACK - BULK

GIGABYTE GeForce 6800GT 256mb DDR3 - PCX - Retail

SENNHEISER Headset - PC-150

Logitech MX-510 Performance Optical Mouse - RETAIL

Logitech® Media Keyboard - PS2

LEADTEK - Leadtek WinFast TV2000 XP - Retail

MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 - BLACK

Creative I-Trigue 2.1 3600

EIZO LCD 19" - FlexScan L778

ועכשיו כדי למנוע את.....כן אמור להחזיק מערכת, לא אמור להחזיק הערכת, אני יכול לומר זאת. וציינתי זאת כבר כדי לרדת לעומקם של דברים לקחתי את המחשב שלי לספק כולל האל פסק. שזאת חנות מוכרת לכל צרכני המיחשוב המתקדמים. ודבר ראשון שניסינו זה לבדוק אם האל פסק המדובר יכול להחזיק מערכת פחות חזקה משלי (כמובן מבחינת צריכת חשמאל) והאל פסק לא עמד במשימה. יתרה מזאת לקחנו אל פסק ישן של אותה חברה 700va שהוא כן החזיק את המערכת שלי. ולשאלתך מה הקיבולת של האל פסק שהיזמנתי, כנראה שלא קראת בעיון את מה שכתבתי בהודעתי הראשונה. ואם כך אחסוך לך את הטיול אחורה בזמן. האל פסק שהיזמנתי היה 750va . חוץ מיזה אתה מפתיע אותי כל פעם מחדש בזה שאמרת ואני מצטט..."בקשר לאל פסק, בוודאי שצריך להיות כתוב איפשהו מה הקיבולת שלו, זאת נפילה שלהם שלא מסומן ויש מדבקה אחידה לכל האל פסקים שלהם". או שפשוט אתה לא מיחס חשיבות רצינית לתפקיד שיש למכשיר מדוע אני אומר זאת?. כי כשאתה הולך לקנות מכשיר חשמאלי הכי פשוט אפילו בסופר. תמצא מאחוריו בדרך כלל תווית אלומיניו לחוצה בשני ניטים או אפילו מוטבע בתוך הפלסטיק. את כל הפרמטרים המשוייכים לאותו מכשיר ולא מדבקה עלובה שקונים בכל חנות לצרכי מישרד. ובטח ובטח לא שעל המדבקה לא מצויין בעצם כלום נדה...אז כמובן אתה יכול להיכנס איתי לעובי הקורה ואני מודה לך בשל כך. רק השאלה אם אנחנו לא הגענו כבר לעובי הקורה.

פורסם

לי יש שני EVERPOWER 1000VA. עד היום טפו טפו טפו - מתפקד יופי.

פורסם

לא אמורה להיות שום בעיה עם המערכת שלך

מכיוון שאינני טכנאי אל פסק כל מה שנותר לי להגיד זה שאני באמת לא יודע מה הבעיה שם

אם אתה גר באיזור בית שמש אין לי בעיה לבדוק איתך פיזית עם אל פסק שלי (גם כן GamaTronic Line Interactive 750VA)

וכמו שאפשר להבין מהדברים שלי - זאת פאשלה שלהם שיש מדבקה אחידה

ועוד פאשלה שלהם שלא מסומן בשום מקום (עד כמה שאני זוכר גם לא על הקופסה) מה הקיבולת

פורסם

תודה על הצעתך אלה שמה זה יתן? וזה שלא מסומן שום דבר על המדבקות שלהם. זה לדעתי מכוון לאור מה שכתבתי לפני כן. רק לתקן דבר אחד כן היה מצויין על הקופסא מה הקיבולת אלא, עם אותה מדבקה הפשוטה שמצויין עליה ואני חוזר - 500va 650va 750va 1000va ומתחת ל - 750va יש עיגול ריק ומסומן בעט פשוטה V . הם בסך הכל ביזו את מה שהם מייצגים וכך גם הוכיחו איך הם מתייחסים למוצר שהם מוכרים. ורק חבל שהדיון הזה לא מוצג בדף הראשי של האתר למען יראו ויראו......

פורסם

אולי בדיקה עם האל פסק שלי תשפוך קצת יותר אור על הנושא

פורסם

ואיך בדיוק?

פורסם

אולי יצאה להם סדרה דפוקה

לא יודע

אבל יש סיכוי שזה יעזור

פורסם
  • מחבר

לי יש שני EVERPOWER 1000VA. עד היום טפו טפו טפו - מתפקד יופי.

1. כמה זמן הם בשימוש אצלך ?

2. איפה רכשת אותם/מי נותן לך את האחריות ?

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים