עבור לתוכן

האם ישנם משתמשי אל פסק EVER POWER או Eitan engineering ? דעתכם.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני לפני רכישת אל פסק לשמירה על המחשב+מסך, טלווזיה, מערכת קול וכו'. ישנם הרבה חברות המוכחות כטובות (Apc, Advice ,Gamatronic).

אך, אותי מעניינות שני חברות פחות ידועות, את שמותיהן ציינתי בכותרת ההודעה. EVER POWER, חברה שלא שמעתי עליה אף פעם, ו- Eitan engineering, החברה קיימת משנת 84 ומספקת ציוד רפואי (לא נראה לי שהמוצר שלהם צריך לפול מאל פסק דוגמאת Gamatronic).לפני שאני מחליט סופית איזה אל פסק לרכוש, אותי מעניין אם יש פה אנשים שמשתמשים באחד מהUPSים הללו.

אשמח לשמוע לדעתכם. תודה.

• תגובות 35
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפי בדיקה שיצא לי לעשות בביה"ח הדסה משתמשים באל פסקים של Eitan Engineering (כמובן בנפחים של 2000VA ויותר)

לא יצא לי לראות אותם בפעולה

ולא יצא לי לבדוק אותם לעומק

פורסם

לפי בדיקה שיצא לי לעשות בביה"ח הדסה משתמשים באל פסקים של Eitan Engineering (כמובן בנפחים של 2000VA ויותר)

אםם הציוד האלקטרוני בהדסה, שהוא מהטובים בעולם לא נפל מנפילות מתח והחולים לא מתו אז כנראה שאיתן משתבחים במוצרים חזקים.

איתן, אדוויס ,גמא טרוניק חברות מאוד ידועות ליצור אל פסקים, אדוויס יותר לתחום המחשבים, על פי רוב גם תמצא ביותר חנויות מחשבים את אדוויס.

פורסם

יש לי UPS של איתן

אני מאוד מאוכזב, הוא נכשל פעמים ברגע האמת

השרות אדיב אבל אחרי שהחליפו לי פעמיים, אפילו למכשיר מתקדם יותר (מ 500 ל 600) הוא עדיין מאכזב

המלצה - לשלם יותר לחברה מוכרת ועם קבלות

פורסם

לי היה נסיון מר מאוד עם חברת - Gamatronic. קניתי מהם אל פסק 750va והיה אמור להחזיק לי את המערכת. אבל שעשיתי עליו טסט וניתקתי את הכח מהמערכת היא פשוט נפלה. צילצלתי לתמיכה והם היו אדיבים ושלחו שליח כדי שיחליף את האל פסק. אולם גם החדש לא הצליח להחזיק את המחשב. ושמתי לב לדבר מעניין, על האל פסק היתה מודבקת תוית מנייר פשוט ותקשיבו טוב, כתוב שם...500,650,750,1000va ומיתחת לכל מיספר יש עיגול ריק פשוט תסמנו מה שאתם רוצים. ניראה לי מוזר ביחוד לאחר שלקחתי את האל פסק לספק שממנו קניתי. ובדקנו את האל פסק ביותר ממחשב אחד ואף מחשב האל פסק לא החזיק. ציצלתי שוב לשרות של חברת - Gamatronic וביקשתי מהם תשובה. אז הם שלחו לי טכנאי הביתה כדי לבדוק מיקרוב את הבעיה. לאחר בדיקה קצרה שלא קיבלתי מענה לפשר העניין הוא הציע לי להחליף את המכשיר. אמרתי לו שאין טעם כי כבר הוחלף המכשיר וזה לא עזר. ושאלתי אותו כמה va המכשיר אמור ליהיות? הרי 750va אמור להחזיק את המחשב. אז הצעתי לו שיביא מכשיר אחר והפעם של 1000va וניראה אם הוא יכול להחזיק את המחשב. ותשובתו הייתה תקשיבו טוב "אהה כולם אותו דבר" בקיצור לא קיבלתי שום אסמכתה שבכלל האל פסק שהם סיפקו לי הוא אכן 750va . אתם בוודאי יודעים שקונים מכשירים חשמאליים או אלקטרוניים יש תווית מאחור או פחית שצמודה או מוטבע על הפלסטיק שבה רשום פרטים על כמות המתח שמכשיר צורך וכו' וכו'. וכל אחת כמה וכמה צריך ליהיות באל פסק שאמור לשמור על מערכות מחשב שעולות אלפי שקלים. ולאור כל זאת פשוט הלכתי לספק שלי ופשוט החזרתי את האל פסק וקיבלתי את כספי חזרה. וזה מקרה שקרה לי בדיוק לפני שנה. אז תסיקו אתם את המסקנה.

פורסם

לי היה נסיון מר מאוד עם חברת - Gamatronic. קניתי מהם אל פסק 750va והיה אמור להחזיק לי את המערכת. אבל שעשיתי עליו טסט וניתקתי את הכח מהמערכת היא פשוט נפלה. צילצלתי לתמיכה והם היו אדיבים ושלחו שליח כדי שיחליף את האל פסק. אולם גם החדש לא הצליח להחזיק את המחשב. ושמתי לב לדבר מעניין, על האל פסק היתה מודבקת תוית מנייר פשוט ותקשיבו טוב, כתוב שם...500,650,750,1000va ומיתחת לכל מיספר יש עיגול ריק פשוט תסמנו מה שאתם רוצים. ניראה לי מוזר ביחוד לאחר שלקחתי את האל פסק לספק שממנו קניתי. ובדקנו את האל פסק ביותר ממחשב אחד ואף מחשב האל פסק לא החזיק. ציצלתי שוב לשרות של חברת - Gamatronic וביקשתי מהם תשובה. אז הם שלחו לי טכנאי הביתה כדי לבדוק מיקרוב את הבעיה. לאחר בדיקה קצרה שלא קיבלתי מענה לפשר העניין הוא הציע לי להחליף את המכשיר. אמרתי לו שאין טעם כי כבר הוחלף המכשיר וזה לא עזר. ושאלתי אותו כמה va המכשיר אמור ליהיות? הרי 750va אמור להחזיק את המחשב. אז הצעתי לו שיביא מכשיר אחר והפעם של 1000va וניראה אם הוא יכול להחזיק את המחשב. ותשובתו הייתה תקשיבו טוב "אהה כולם אותו דבר" בקיצור לא קיבלתי שום אסמכתה שבכלל האל פסק שהם סיפקו לי הוא אכן 750va . אתם בוודאי יודעים שקונים מכשירים חשמאליים או אלקטרוניים יש תווית מאחור או פחית שצמודה או מוטבע על הפלסטיק שבה רשום פרטים על כמות המתח שמכשיר צורך וכו' וכו'. וכל אחת כמה וכמה צריך ליהיות באל פסק שאמור לשמור על מערכות מחשב שעולות אלפי שקלים. ולאור כל זאת פשוט הלכתי לספק שלי ופשוט החזרתי את האל פסק וקיבלתי את כספי חזרה. וזה מקרה שקרה לי בדיוק לפני שנה. אז תסיקו אתם את המסקנה.

פורסם

אישית לי יש 650VA ו 750VA

במשרד בו הם יושבים היו 2 הצפות, ואולי 10 הפסקות חשמל ביומיים והם לא נפלו

פורסם

אתה בטח מדבר על המכשירים היותר ישנים הם היו בסדר. אני מדבר על היותר חדשים כי שבדקנו את המכשיר שלי אצל הספק גם לו היו האל פסק שלהם אבל היותר ישנים והם החזיקו את המחשב שלי. אבל הבעיה היא במכשירים שהם מוכרים לאחרונה.

פורסם
  • מחבר

ראשית, תודה רבה על התגובות.

יצרתי קשר עם מחלקת המחשוב של הדסה, אני מחכה לתשובה של האחראי בנושא.

תודה.

יש לי UPS של איתן

אני מאוד מאוכזב, הוא נכשל פעמים ברגע האמת

השרות אדיב אבל אחרי שהחליפו לי פעמיים, אפילו למכשיר מתקדם יותר (מ 500 ל 600) הוא עדיין מאכזב

המלצה - לשלם יותר לחברה מוכרת ועם קבלות

כמה אתה מעמיס עליו ? תבדוק.

אני לא מאמין שישנה חברה מושלמת, תמיד לאחד מלקוחות החברה יהיה נסיון לא טוב. לכן, אם מתוך 20 אנשים ל-2 היה נסיון רע, מבחינתי, עובר.

אני נתקלתי בהרבה תגובות טובות על החברה הזאת.

לסיכום, כרגע אני ממתין לתשובה ממחלקת המחשוב של הדסה, אשמח לחזור ולעדכן.

תודה רבה לכולם.

פורסם

לי יש advice 650VA הוא מחזיק לי את המערכת ונבדק בנפילת חשמל .

אין ספק שלי ,הספק הזה מושלם. ועוד 4 שנים אחריות.

(ליאור כאן המליץ וקניתי)

פורסם

ל...VMC אני לא יודע נסיונות טובים או לא טובים עם חברה זאת או אחרת. מה שכן אני יודע שאתה קונה אל פסק מחברה כמו - Gamatronic שהיא די ידועה. ואתה מבקש לברר אם האל פסק שקנית הוא אכן 750va והחברה לא יודעת לספק לך תשובה ברורה (לאור כל מה שכתבתי) ועם העובדה שאל פסק הזה אמור להחזיק את המערכת שאליה הוא נועד. אז אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה לדעתי הם לא עומדים במינימום קריטריונים. ולכן מסקנתי שאצלי הם פסולים מכל וכל נקודה.

פורסם

אתה מודע לעובדה שזה פשוט קופסת פלסטיק משותפת לכל הדגמים הביתיים שלהם כן?

מאותה סיבה חברות מייצרות לוחות אם עם PCB זהה ומנטרלות פיזית חלק מהאופציות (קח לדוג' DFI Infinity NF4 וה Abit AN8 שניהם Ultra/SLI)

פורסם

סליחה LiorP23 אני לא קניתי קופסא קניתי אל פסק, ולא מעניין אותי באיזה קופסא הוא מגיע. אותי מעניין שחברה כמו Gamatronic תעמוד מאחרי המוצר שהיא מוכרת וכל השאר זה בלה בלה בלה...

פורסם

קנית אל פסק ולא קופסא

אבל אתה חוזר על הטענה שהם משתמשים באותה קופסה לכל הסדרה שלהם

פורסם

לא טענתי זאת תבדוק טוב. מה שטענתי שביקשתי שיביאו לי אל פסק אחר יותר חזק 1000va וניראה אם הוא מחזיק את המערכת שלי אז התשובה של הטכנאי שלהם הייתה "אהה כולם אותו דבר. אז אחרי תשובה כזאת וגם לאור העובדה שלא הטכנאי ולא אף אחד בחברה, גם לא מנהל המכירות. ידעו לתת תשובה מדוע האל פסק אינו מבצע את מה שאמור לבצע. יתרה מזאת אתה בטח תסכים איתי שעל מוצר כמו אל פסק חייבת ליהיות תווית המתעדת את הפרמטרים (ספסיפיקיישן) של אותו מוצר. ולא תווית מנייר פשוט שכתוב עליו - 500va 650va 750va 1000va ומתחת לכל מספר עיגול ריק. מה אני אמור להחליט כמה va יש למכשיר?. אני קצת משתומם שאתה מנסה לסנגר עליהם לאור מה שכתבתי, ולעניות דעתי כל דרך התנהלותם של החברה כולל המוצר לוקה בחסר (בלשון המעטה). איפה הם טעו זה ברור רק תסביר לי היכן אני טעיתי? וכל מה שבעצם רציתי לעשות שפירסמתי את תגובתי הראשונה בתרד זה הוא. לעורר צרכני מחשב לבעיה שנתקלתי בה ושיהיו ערים כשהם באים לרכוש מכשיר חשוב שאמור לשמור על המחשב. ולא כדי להכפיש חברה זו או אחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים