עבור לתוכן

מה אתם אומרים על המצלמה הזאת: Panasonic Lumix DMC-FX9?

Featured Replies

פורסם

שלום. דוד שלי נוסע למזרח הרחוק בשבוע הבא, ואני רוצה שהוא יקנה לי שם מצלמה.

אני כמובן לא מבין כלום בנושא הזה, ולכן אני שואל כאן.

תקציב: 300-400 דולר. אני רוצה מצלמה דיגיטלית טובה, קומפקטית ומהירה. אם אפשר להביא לי את הדגם, היצרן ולמה כדאי לי לקנות אותה.

באמת המון תודה למי שעוזר לי. אין לכם מושג כמה זה חשוב לי. במיוחד בגלל שאני נוסע לפולין עוד חודש בערך ואני צריך מצלמה לשם.

שוב, תודה.

פורסם

שלום. דוד שלי נוסע למזרח הרחוק בשבוע הבא, ואני רוצה שהוא יקנה לי שם מצלמה.

אם הוא לא ייבקר בהונג-קונג או בסינגפור הזולות, אז עדיף לקנות בארץ. במקומות אחרים ההפרשים קטנים מדי מכדי להצדיק את אובדן האחריות.

תקציב: 300-400 דולר. אני רוצה מצלמה דיגיטלית טובה, קומפקטית ומהירה.

היה כדאי שתכתוב יותר פרטים על מה אתה מחפש ומה הפריע לך במצלמות ששימשו אותך עד היום. בלי הפרטים האלה אני יכול רק להגיד לך מה הייתי קונה בסכום הזה לעצמי - Ricoh Caplio R3. השוואת איכות תמונה ל-Canon S60 תוכל לקרוא בביקורת הזו. המצלמה עדיין לא נמכרת בארץ, אבל ב-eBay היא נמכרת בכ-$400 כולל משלוח לארץ. אני מניח שבמקומות הזולים במזרח אפשר יהיה למצוא אותה במחיר מעט זול יותר.

פורסם
  • מחבר

אני אגיד לך ת'אמת. ההבנה שלי במצלמות דיגיטליות היא מועטה ביותר.

כמה מגה פיקסלים יש במצלמה שהמלצת לי עליה למעלה? ועם איזה כרטיס זיכרון היא מגיעה?

פורסם

החיישן שלה הוא של 5 מ"פ.

המצלמה תומכת בכרטיסי SD. הכרטיסים הכי מומלצים למצלמות של ריקו הם אלה שמיוצרים על פנסוניק. כרטיס כזה בגודל 256MB עולה ב"פוטופילם" בת"א 130 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אוקיי. המצלמה נראית טוב. הכל נראה סבבה. ודוד שלי נוסע לסינגפור, ככה שכן שווה לקנות שם לפי מה שאמרת.

המון תודה על העזרה ;)

עריכה: חשבתי על זה. במקרה שהוא לא מוצא את הדגם שהמלצת עליו למעלה. על איזה דגם אחר אתה ממליץ?

פורסם

עוד אפשרויות טובות:

Sony V3 - לא כל כך קומפקטית, ואין לה עדשת 28mm כמו בריקו, אבל היא בהחלט מהירה ואיכותית מאוד. יש לה תושבת לפלאש חיצוני וזה יתרון לא קטן. עריכה: עכשיו כשאני מסתכל על המחיר שלה, אני רואה שהיא כנראה מעל התקציב שלך.

Fuji F11 - קומפקטית מצויינת שבאור חלש טובה בהרבה מכל המתחרות. המצלמה מהירה יחסית (אם כי לא כמו הסוני או הריקו), אבל יש לה חיסרון משמעותי אחד: העדשה שלה מתחילה רק מ-36mm.?

Kodak V570 - קומפקטית מגניבה ביותר עם ווידאו איכותי בפורמט MPEG4, מוד פנורמות אוטומטי (ללא צורך בעיבוד במחשב) ועדשה כפולה - 23mm (!) ו-39-117mm, המהירות שלה אמורה להיות סבירה, אבל איטית יותר מהדגמים האחרים שברשימה.

כדאי שתרשום לדוד שלך את המחירים בארץ. אין טעם לקנות בחו"ל אם ההפרש במחיר לא משמעותי.

פורסם
  • מחבר

עוד אפשרויות טובות:

Sony V3 - לא כל כך קומפקטית, ואין לה עדשת 28mm כמו בריקו, אבל היא בהחלט מהירה ואיכותית מאוד. יש לה תושבת לפלאש חיצוני וזה יתרון לא קטן.

Fuji F11 - קומפקטית מצויינת שבאור חלש טובה בהרבה מכל המתחרות. המצלמה מהירה יחסית (אם כי לא כמו הסוני או הריקו), אבל יש לה חיסרון משמעותי אחד: העדשה שלה מתחילה רק מ-36mm.?

Kodak V570 - קומפקטית מגניבה ביותר עם ווידאו איכותי בפורמט MPEG4, מוד פנורמות אוטומטי (ללא צורך בעיבוד במחשב) ועדשה כפולה - 23mm (!) ו-39-117mm, המהירות שלה אמורה להיות סבירה, אבל איטית יותר מהדגמים האחרים שברשימה.

כדאי שתרשום לדוד שלך את המחירים בארץ. אין טעם לקנות בחו"ל אם ההפרש במחיר לא משמעותי.

אני מקוה שאתה יודע שכל הדברים שרשמת למעלה לא אומרים לי כלום. אבל תודה בכל אופן. אני ארשום לו את המצלמות שהמלצת לי עליהן בסדר עדיפויות שבו רשמת אותן. תודה רבה אחי, ולילה טוב.

פורסם
  • מחבר

אני מחפש מצלמת P&S מכיוון שדוד שלי נוסע לסינגפור.

המצלמה הזאת טובה? או שאולי יש מצלמת כיס יותר טובה באותו תקציב (400$). תודה.

פורסם

המצלמה הזו בהחלט טובה, אבל הדגמים שלמעלה עדיפים לדעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים