פורסם 2006 בפברואר 819 שנים מחבר תודה אבל אני מעוניין להכין את המערכת לבד..אבל בכל מקרה, שלח לי פרטים שלה ומחיר לפרטי..
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים 38W תעשה ניסוי קטן עם המשאבה, תפעיל אותה בתוך מיכל עם מים ותבדוק את טמפ' המים אחרי שעה ( )
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים אני עשיתי ניסוי עם מיכל גדול(לפחות 5 ל') ואותה משאבה (38W) והמים התחממו.אני גם בטוח שלא כל אחד יהיה מוכן לתקוע מיכל מים גדול במחשב.ואני מעדיף שפותח הת'ארד ינסה ויחזיר תשובה.
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים אוקייי אז עכשיו יש לנו פה דילמה... התחממו\לא התחממו... במיכל גדול 5 ליטר למשל עם חום של 38 וואט ייקח הרבה מאוד זמן לחמם את כל המיםםםם !! הם יתחממו אבל לא עד כדי כך לשנוי של מעל מעלה אחת... קיצר קפשופ תעשה בדיקה בעצמך אחי ותן למשאבה לפעול איזה 5-6 שעות ואז תבדוק, כל זה כמובן במיכל 5 ליטר...
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים מחבר שמעו.. אני לא מתכוון להשקיע יותר מידיי במשאבה.. התקציב שלי מוגבל והרדיאטור עם משלוח גם ככה נוגס ממנו חתיכה..לא אכפת לי ואני לא מתכוון לבדוק בינתיים עד כמה המשאבה תחמם את המים, מה שאכפת לי אלה הביצועים הסופיים.אם הם יהיו טובים יותר מקירור האויר שלי עכשיו, מיציתי את המטרה שלי.
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים שמעו.. אני לא מתכוון להשקיע יותר מידיי במשאבה.. התקציב שלי מוגבל והרדיאטור עם משלוח גם ככה נוגס ממנו חתיכה.. לא אכפת לי ואני לא מתכוון לבדוק בינתיים עד כמה המשאבה תחמם את המים, מה שאכפת לי אלה הביצועים הסופיים. אם הם יהיו טובים יותר מקירור האויר שלי עכשיו, מיציתי את המטרה שלי. ואם לא ?! אחי אתה תאכל ת'לב... כמה תקצבת את הפרויקט הזה ?!
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים מחבר המערכת תקרר יותר טוב מהקירור אויר שלי עכשיו (ZALMAN CNPS7000CU), בזה אין לי ספק.ובקשר לתקציב, זה תקציב כולל לכל הפרוייקט שלי עכשיו והתקציב משחק כל הזמן.. עולה ויורד כל הזמן.
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים אה הבנתי ... אם אתה בטוח שהית תקרר טוב יותר מי אני שיגיד שלא... בהצלחה בהמשך אחי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.