עבור לתוכן

שאלה לגבי אל-פסק בכללי ולדגם ספציפי של ADVICE.

Featured Replies

פורסם

כבר תכננתי על מחשב חדש:

AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120 ¤ 1

DFI NF4 ULTRA INFINITY 590 ¤ 1

PQI DDR 1024MB 400MHZ 580 ¤ 1

WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII 585 ¤ 1

eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E 1940 ¤ 1

NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 300 ¤ 1

COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU 290 ¤ 1

FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1

ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro 160 ¤ 1

אני מעוניין שהמחשב לא יעמוד בסכנה מקפיצות מתח וכדומה. רציתי לדעת אם הספק במפרט כולל הגנה זו או אחרת, או שאני צריך לקנות אל-פסק?

אם כן, הבנתי ש550VA יספיק לי. איך האל-פסק הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2311 ?

מה בעצם המטרה של האל-פסק? להגן על המחשב ולצבור כח שיספיק לכיבוי של המחשב בצורה מסודרת?

כל מה שאני רוצה זה הגנה לרכיבים של המחשב, אז מה אני צריך למטרות אלו?

תודה.

עריכה: אני מעוניין לחבר רק את המחשב לאל-פסק, אין צורך למסך...

פורסם

הגנה סתם ככה אין במחשב אז כדאי מאוד אל-פסק אבל לא נראה לי ש-550 יספיק לך. אני חושב שלפחות .750VA

בעיקרון התפקיד של האל-פסק הוא לספק הגנה מפני עליות ונפילות מתח שיש ברשת החשמל, הגנה מפני ברקים וכאשר יש הפסקת חשמל הוא נותן לך מספיק זמן כדי לכבות את המחשב בצורה מסודרת.

בקשר לספק שהמערכת שלך זקוקה כדאי שתתייעץ עם מישהו שמבין יותר בתחום כי אני לא מהמבינים הגדולים.

פורסם

יספיק לך 550VA של אדויס.

פורסם

550VA יספיק למערכת בלבד! ללא מסך

(ה 600VA יספיק גם למסך LCD)

פורסם

550VA יספיק למערכת בלבד! ללא מסך

(ה 600VA יספיק גם למסך LCD)

הוא ביקש רק למערכת. ודרך אגב לא שווה לקנות 600VA עוד 40 שקל קונים 700VA של אדוויס.
פורסם

בשביל 40 שקל עדיף לקחת 700VA ולחבר גם מסך

פורסם
  • מחבר

האמת היא שאף פעם לא היה לי אל-פסק, אז אני לא יודע בדיוק איך לתפעל אותו. מה הכוונה ב-"תוכנה להורדה מסודרת בתקשורת RS-232"

וב-"מאפשר התנעה קרה (DC) ללא צורך בחיבור למתח כניסה"? צריך לחבר אותו לחשמל וזהו בעקרון? לא צריך איזה שהם הגדרות שונות? (התוכנה הזאת)

והאם ממולץ לחבר אותו לשקע בנפרד, או שאם אני אחבר אותו למתאם של חמישה שקעים הוא יעבוד בסדר?

שאלות דיי דפוקות אני יודע, אבל אין לי מושג בנוגע לדברים האלה...

פורסם

לאט לאט ועל הכל תקבל תשובה

תוכנה להורדה בתקשורת RS232 - מצורפת תוכנה שאתה מתקין וכבל COM (הקונקטור נקרא RS232) בין המחשב לאל פסק, ברגע שהאל פסק מפסיק לקבל חשמל (לדוג' בהפסקת חשמל) אז הוא מכבה את המחשב אוטומטית

התנעה קרה - הדלקת המחשב מבלי צורך שהאל פסק יהיה מחובר לחשמל (ברמת האל פסק זה דורש ממנו עוצמה יותר גבוהה)

לא משנה לאן תחבר אותו (כמובן של-220V זאת לא שאלה)

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה על ההסבר! ובקשר לADVICE, המחיר שווה? מומולץ לקנות אל-פסק שלהם?

פורסם

לאל פסק 700VA אפשר לחבר מחשב כזה ומסך CRT 19 אינץ' ?? ( אם אין צורך ביותר משתי דקות של פעולה, בזמן הפסקת חשמל למשל )

פורסם

רק 750VA יספיק גם ל CRT 19

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים