פורסם 2006 בינואר 2919 שנים לא הכי מקורי אבל זה מה שיש כשהשיעמום חוגג. אני אשמח לביקורת בונה בכל מקרה. תודה ;D צולם במצלמה Sony DSC-P72.
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים יפה מאוד אבל מאיפה השגת את התרמילים :? הרקע היה יכול להיות יותר מעניין. :-\
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים מחבר תודה על התגובה המהירה. הקליעים הם מזכרת מהגדנ"ע לא מצאתי רקע מעניין כל כך, ניסיתי לשלב בין פרחים לקליעים אבל לא היו לי כאלה בהישג יד :-\
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים מחבר למורצילמתי עם Sony DSC-P72 המשפחתית.. איך התמונה בעיניך?לclericקיבלתי את התיקון ;D
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים יפה מאוד אבל מאיפה השגת את התרמילים :? הרקע היה יכול להיות יותר מעניין. :-\ נסה להשתמש כמה שפחות בפלאש.. מבחינת הרעיון זה יפה אבל הביצוע לא עדיין מגיע לך קרדיט על הניסיון היפה, תנסה לשפר קצת, לצלם את זה בלי פלאש ולארגן רקע יותר יפה / מעניין / מושך את העין / או נייטרלי, מחכה לראות את הסיבוב השני (:
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים מחבר הבנתי אתכם, תודה רבה על הביקורות.יש לי שאלות:1. איך אפשר להחליש את הפלאש?2. מה עוד אפשר לשנות ע"מ לשפר את הביצוע?
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים אי אפשר להחליש אותו, אפשר לבטל אותו (:פשוט תדאג לצלם בלעדיו ולדאוג לתאורה טובה יותר..בקשר לשיפור, אממ תנסה למצוא רקע כללי יותר טוב, אולי תעבור למצב מאקרו ותשחק עם עומק השדה.... זה נתון לדימיון שלך בלבד בהצלחה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.