פורסם 2006 בינואר 2919 שנים שלום לכולם,קיבלתי לאחרונה מחשב ישן פנטיום (פירוט בכותרת),אני רוצה להפוך אותו למכונת לינוקס אבל יש עליו רק 32 MB זיברון ואני אוצה לשדרג אותו,אני אשמח אם מישה יוכל להגיד לי איזה זיכרון אני צריך וגם איפה אפשר יהיה להשיג כזה.תודה לכולם,עמר
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים זה לא חייב להיות EDO... זה יכול להיות גם SDRAMOmerDude, תתאר איזה סלוטים של זכרונות יש על הלוח... לבנים EDO, שחורים SDRAM
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים בנפח של 32MB?כמעט בטוח שזה EDOבעצם מה יהיה יותר פשוט מאשר להריץ CPU-Z ולהסתכל ב Memory
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים מחבר CPUZ ירוץ על 98\95???אני אנסה היום בערב, כשאני אחזור מהלימודים ואחזור עם תשובות או שאני פשוט אצלם אותו.תודה,עמר(תמונה תעזור???) עריכה: בדקתי יש שני סטיקים עם שמונה מודולים עליהם. ויש ארבע תושבות זיברון סהכ.
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים תמונה תעזור....בכל מקרה הלוחות של פנטיום 1 היו באמצע המעבר של EDO ל- SDRAM.הרבה לוחות היו בעלי כמה חריצים ל- EDO וכמה חריצים ל- SDRAM.תפתח את המארז וצלם את הלוח.בכל מקרה תריץ CPU-Z. זה יהיה נחמד לראות פנטיום 1 על זה.אם תרצה לקנות יש לי גם EDO וגם SDRAM....צונזר המספר פלאפון תשלח לו בפרטי
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים CPUZ ירוץ על 98\95???כן(תמונה תעזור???) יעזור, למקרה שיש את שני סוגי הסלוטים על הלוח...
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים היו SDRAM גם בנפח של 16מגהעומר... תציץ לתוך המחשב תגיד לנו...השאלה היא לא אם קיים או לאאלא אם נפוץ או לאEDO היה הרבה הרבה יותר נפוץ בנפחים כאלהOmerDudeכן תמונה תעזורLog_Onמספר פלאפון תשלח לו בפרטי זה צונזר
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים מחבר שלום לכולם,להלן תמונה מצורפת, על הצד כתוב-60 -POWMEM 705 TI.תודה,עמר[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים מחבר מצאתי את זה לפי הכיתוב על הזכרונות:http://www.chipdocs.com/pndecoder/datasheets/NSC/TMS417409ADJ-60.htmlכמו כן מצורפת תמונה...[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים Extended Data Out Dynamic Random-Access Memoriesזה לא נראה כמו ראשי תיבות של EDO DRAM?
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים מחבר עכשיו כשאתה אומר.... יש הצעות לגבי מקומות למצוא כאלה? אם יש למישהו אני אשמח בפרטי. עריכה: אני מבין שאין קשר לSDRAM?
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים אין קשר ל SDRamאני מניח שרוב החנויות הגדולות (שבטח היו מחזיקות EDO בנפח גדול) נסגרושווה לבדוק ב TradeZone
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.