עבור לתוכן

סעמק שכחתי ללכת היום לבית ספר...

Featured Replies

פורסם

הציון במבחן הוא הערכה לידע שלך.

הציון בתעודה הוא שקלול של הציונים במחבחנים עם ההתנהגות הכללית במקצוע.

וכן- הגיוני שאם אתה מבריז יורידו לך מהציון. בית ספר (לצערי בקושי, אבל עדיין קצת) הוא מעבר ללימודים גרדא. וככזה- צריך להיות נוכח בו.

ואף אחד לא בודק אם חרשת למבחן בבית- ולכן הציון במבחן קשור לידע שלך בלבד (אם הוא תוצאה של חרישה או תוצאה של אינטליגציה או זיכרון או מה שיהיה).

אתה יכול לנסות לשנות את חוק חינוך חובה אם בא לך. אני אישית דווקא מוצא בו הגיון מסויים.

ול X-dror, מה הקשר בין "שידרכו עליך" לבין להקשיב בשיעור? אני זוכר מס' אנשים עם ציונים טובים מאוד ולא זכורות לי טביעות רגליים עליהם.

• תגובות 62
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אצלנו הקטע של ה-"x" הוא שונה לגמרי!

אם אין לי x בכלל במקצוע אז אני מקבל בונוס 10 לתועודה!!!!!(הפרעה בלי הוצאה מהכיתה לא נחשבת :silly:)

1x בונוס 10 עדין

2x + מתחיל להוריד מהבונוס

3x + מתחיל לרדת הציון הגולמי.....

8x+ נכשל....מבחן קיץ

איחור זה 0.5 x

פורסם

הציון במבחן הוא הערכה לידע שלך.

הציון בתעודה הוא שקלול של הציונים במחבחנים עם ההתנהגות הכללית במקצוע.

וכן- הגיוני שאם אתה מבריז יורידו לך מהציון. בית ספר (לצערי בקושי, אבל עדיין קצת) הוא מעבר ללימודים גרדא. וככזה- צריך להיות נוכח בו.

ואף אחד לא בודק אם חרשת למבחן בבית- ולכן הציון במבחן קשור לידע שלך בלבד (אם הוא תוצאה של חרישה או תוצאה של אינטליגציה או זיכרון או מה שיהיה).

אתה יכול לנסות לשנות את חוק חינוך חובה אם בא לך. אני אישית דווקא מוצא בו הגיון מסויים.

ול X-dror, מה הקשר בין "שידרכו עליך" לבין להקשיב בשיעור? אני זוכר מס' אנשים עם ציונים טובים מאוד ולא זכורות לי טביעות רגליים עליהם.

עם מורים כמו שהיו לי, הם היו צריכים לקבל ציון נכשל על התנהגות... חוץ מזה, יש לי הורים שיחנכו אותי, מה אני צריך שאיזה מורה מטומטמת תרד לי על הנשמה? בשביל ציון? מה אני ביץ' שלה? וגם לשבת ולעשות את עצמך מקשיב בשיעור, כשכל השאר לא מקשיבים, כי המורה מטומטמת, זה גם נקרא שדורכים עליך.... זה לקקנות לשמה, יש לי חבר שקיבל על זה 5 נ"ק "בונוס"במשך שנתיים אצל איזה מורה, רק בגלל שהוא הייה היחיד שהשתתף בשיעור של הסתומה.

כשאני הייתי מגיע לבצפר הייתי מגיע למוד, לא לקבל שיעורי חינוך, עם השיעורים האלה סיימתי בכיתה ה'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים