עבור לתוכן

סעמק שכחתי ללכת היום לבית ספר...

Featured Replies

פורסם

פחחח.... חבר שלי כבר לא הולך לבית ספר יותר מחודש

השנה הוא החסיר איזה 2-3 חודשים

לא מומלץ

בכיתה י"ב החסרתי את כל המחצית השנייה של שיעורי מתמטיקה והמורה הגישה אותי על 90 למרות שהוצאתי במגן 110(היה פקטור)

• תגובות 62
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתם רוצים להכנס לעיניין של ציון בספורט יש לנו רצח רציני בסופרט

יש בערך אמ............משו כמו 15 מבחנים בספורט אני חושב (2 -3 בבערך כול מה שאפשר לחשוב עליו)

עכשיו עזוב את המנות שעל כול 2 מנות מורידים 5 נק' ועזוב את זה שהמדד של משרד החינוך בקושי מאפשר להגיע ל90 במבחנים

יש אצלנו קטע (אני לא זוכר מדויק אבל בערך) שאם אתה מפספס מבחן אחד אז יורד לך או 10 או 20 נק' מהממוצע!!!! ואם 2 אז משו כמו 30-40 והכול מהממוצע לתעודה!!!

פורסם

תעודה מעניינת את הסבתא אצלנו, לא נוגעים לך בציונים.

גרוע מכך, החסרתי מעל 30% מהשיעורים וובאותה שנה אתה אמור לגשת לבגרות בואתו מקצוע... שכח מזה..

והם עוד טוענים שזאת הוראה ממשרד החינוך למרות שלא נראה לי שממש מימשו את זה עד היום.. אבל לא ממש בא למישהו לנסות לפי דעתי..

ולהוא עם הברזלים.. תהיה בריא...

פורסם

סעמסעמסעמק!!!

שכחתי לשים דיסקית, רס"ר הבסיס תפס אותי... החליט שעברתי כל גבול ופירגן לי במשפט אצל סגן מפקד הבסיס, Muh3h.

האופציות הן - או ריתוק, או מאסר, או כלא (אם אתנגד למאסר), או קנס שמן תחת.

אז, ילדים, תלמדו לבכות רק כשנגמר נייר הטואלט ולא אם אחרתם בשעה לבי"ס.

פורסם

LOL

שמעתי שהתלבשו עליכם כל הרס"רים ממתינים כל בוקר לדוג חיילים חביבים.

אז אתה נשלפת מהמים היום, קורה :)

להחליף מילה עם הסמב"ס בשבילך ?

פורסם

מה לך ולסמב"ס?! :o

פורסם

ראיתי אותו הרבה דרך עדשת המצלמה ;)

פורסם

סעמעמק, מסתלבטת עלי, Ehi?!

:pissed:

חעקה, חעקה... אני אדאג שאתה תיפול על דיגום יתר!!1

פורסם

מי שמתגאה בזה שהוא מפסיד בית ספר- מה הקטע?

יש לך "אומץ" להפסיד שיעורים? איזה גבר....

אתה מרשה לעצמך להיות בור ועם הארץ? יפה מאוד. תהיה בריא.

ואני לא מבין מה הבעיה עם שיטת המנות. לא נראה לי הגיוני שבן אדם שבא לבית ספר ימדד בדיוק כמו בן אדם שלא בא.

צריך לבוא לבית ספר והגיוני להוריד ציון למי שלא בא (זה שזה חרטא ולא עושים את זה, זה משהו אחר).

ורוקפורד- זה לא כזה מסובך לבוא עם דיסקית. אבל מה הקשר לכלא? על דיסקית מקבלים ריתוק. (עברה חמורה בשביל עבירת דיגום, אבל זה עדיין לא כלא).

ומה זה "מאסר"? מאסר= להיות בכלא.

אולי אתה מתכוון להיות חבוש במתכן מעצר כלשהו.

ד"א- אין לי מושג איפה הדיסקית שלי כבר חצי שנה. הגעתי למסקנה שאני מעדיף קנס כספי, אם זה יקרה, על ללכת עם הדבר הזה.

(אמנם אני בקבע אבל בקריה מביאים תלונות גם לרס"נים).

פורסם

מי שמתגאה בזה שהוא מפסיד בית ספר- מה הקטע?

יש לך "אומץ" להפסיד שיעורים? איזה גבר....

אתה מרשה לעצמך להיות בור ועם הארץ? יפה מאוד. תהיה בריא.

ואני לא מבין מה הבעיה עם שיטת המנות. לא נראה לי הגיוני שבן אדם שבא לבית ספר ימדד בדיוק כמו בן אדם שלא בא.

צריך לבוא לבית ספר והגיוני להוריד ציון למי שלא בא (זה שזה חרטא ולא עושים את זה, זה משהו אחר).

ורוקפורד- זה לא כזה מסובך לבוא עם דיסקית. אבל מה הקשר לכלא? על דיסקית מקבלים ריתוק. (עברה חמורה בשביל עבירת דיגום, אבל זה עדיין לא כלא).

ומה זה "מאסר"? מאסר= להיות בכלא.

אולי אתה מתכוון להיות חבוש במתכן מעצר כלשהו.

ד"א- אין לי מושג איפה הדיסקית שלי כבר חצי שנה. הגעתי למסקנה שאני מעדיף קנס כספי, אם זה יקרה, על ללכת עם הדבר הזה.

(אמנם אני בקבע אבל בקריה מביאים תלונות גם לרס"נים).

מה בדיוק הגיוני בזה? אני הייתי תלמיד מצטיין בכיתה והורידו לי ציון בכמה מקצועות על הברזות, מה טוב בזה? עדיין הייתי מקבל 90+ במבחנים והייתי יודע את החומר יותר טוב מחלק מהמורים...הציון זה הערכה לידע שלך, לא לכמה אתה חרשן או לכמה זמן לוקח לך להבין את החומר (אבל ביחס הפוך... כמה שאתה יותר סתום ומסוגל לשמוע יותר פעמים את ההסבר- לשבת בכיתה- ככה אתה מקבל ציון יותר גבוהה?!).

פורסם

IG אל תהיה תמים.

הציון מורכב מהיכולת שלך להעתיק/לחרוש/לסבול את החומר של המבחן + כמה אתה מלקק למורה שלך.

איך תוכל ללקק למורים אם אתה לא בא לבית הספר?

פורסם

וואלה, אילו בגלל שהייתי צועק על המנהלת כל הזמן שהמורה למחשבים מטומטם, לא יודע ללמד וסתם מכשיל אותי במבחנים קיבלתי רק 78 במגן... ( 96 בבגרות אם אני זוכר נכון... למי איכפת :nixweiss:)

פורסם

מהניסיון שלי בבצפר, הבנתי שמי שמקבל ציונים גבוהים והוא לא גאון הוא פשוט אחד שנותן שידרכו עליו.

אני אתן לכם דוגמה - נגיד, אני בן-אדם ממוצע מבחינת איטילגנציה, אני לא אחד שיש לו מחשבון בראש, בכדי להיות תלמיד טוב אני אצטרך לקרוע את התחת על שיעורים, ללמוד למבחנים ולהקשיב בישעורים -----> לכן אני אצטרך לתת לאנשים להגיד לי מה לעשות (המורים) ורק אז אני אהיה תלמיד טוב.

זאת אומרת, מי שנותן שידרכו עליו יקבל ציונים טובים,מי שלא לא יקבל.

פורסם

לא תמיד נכון... אל תשכח שאתה בישראל.. אתה יכול לצעוק על המורים ועל המנהל\ת, ואם תצעק מספיק אז גם תקבל ציון גבוה :xyxthumbs:

פורסם

לפצוע - החלמה מהירה אחי!

המנות הזה זה אומר שאתה לא מחסיר משיעור מספר פעמים ששווה למספר הפעמים שהמקצוע נלמד בשבוע, כלומר, אם היסטוריה אתה לומד 3 פעמים בשבוע ולא 4 פעמים אז יש לך מנה. בן אדם שאין לו מנות מקבל 5 נקודות תוספת לכל מקצוע, דבר שמעלה את הממוצע בתעודה ב5 נקודות!

אם לא הגעת מעל 2-3 מנות מורידים לך 5 נקודות מכל מקצוע או מאותו מקצוע, לא זוכר!

אנשים פה חופרים על זה שהם לא הולכים הרבה לבית הספר . תנו לי לשאול - איך לעזאזל אתם משלימים את החומר? ואל תגידו לי "לא משלימים" כי בלי להשלים לא מצליחים בבית ספר, דבר שחשוב מאוד לקבלת תעודת בגרות וקבלה לאוניברסיטה.

נ.ב.

באמת שלא חשבתי הדיון בגלל יגיע למעל דף חחח :smile1:

ואו יכול לעלות לי 5 נקודות בממוצע :P

חבל שאין לנו דבר כזה =\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים