עבור לתוכן

בעיות עברית בווינדוס...

Featured Replies

פורסם

אז ככה התקנתי גירסא מסויימת של ווינדוס XP והיה לי בעיות עם עברית הסתדרתי עם כולם חוץ מאחד שגורם לי לראות גי'בריש בכל מיני תוכנות וכו'...

הבעיה נגרמת בגלל הלשונית השלישית שנמצאת על אנגלית ולא ניתנת לשינוי לעברית אני מקבל שגיאה:

setup was unable to install the chosen locale. please contact your system administrator

ניסיתי להתקין תוסף שהופך הכל לעברית ואמרתי אולי זה יפתור את הבעיה ואחר כך אני יהפוך את הממשק חזרה לאנגלית אבל זה לא עזר....

לא בא לי להתקין ווינדוס אחר....... פליז.... HELP!!!

פורסם

ניסית את ה- regional settings ?

פורסם
  • מחבר

אחי על מה אני מדבר עד עכשיו? יש שם שלושה לשוניות... את כולם שינית לעברית\ישראל בלי בעיה חוץ מבלשונית השלישית ששם זה נשאר על אנגלית וכשאני בא לשנות לעברית ועושה החל או OK זה נותן את השגיאה שציינתי....

תודה בכל אופן...

פורסם

אחי הווינדוס במקור באנגלית? עם כן אני אנסה להשיג לך תוספת שפות לווינדוס

דרך אגב איזה גירסה הווינדוס שלך?

פורסם
  • מחבר

אם שמת לב יש לי את תוספת השפות וניסיתי לא עזר...........

זה כאילו אין לי הרשאה לעשות את זה או משהו כזה למרות שניסיתי ב-SAFE MODE ונכנסתי דרך אדמינסטרטור....

הגירסא שלי:

Windows XP Pro SP3 Unattended

תמונות ופרוט למי שירצה.... בנתיים אפשר לחזור לבעיה שלי???? לפני שאני חוטף כריזה וחוזר לווינדוס 95?? נמאס!

פורסם

בקשר לתקלה? עכשיו ניסתי להתקין את תוספת השפות לווינדוס של אחותי ויש לי בעיה זהה !!

תעזרו לי בבקשה. ;)

פורסם

אנשים מפחדים להתקין עדכונים שנוצרו ע"י מיקרוסופט, אז אתם הולכים ומורידים עדכונים (או גרסאות) שלא נוצרו על- ידם?

אין כזה דבר SP3 ל-XP (עדיין). אם מישהו קורא לחבילת העדכונים שלו SP3 שיבושם לו, אבל זה כמו שאני אכין חבילת עדכונים, אקרא לה תרנגול ואבוא לשאול פה למה ה-XP+תרנגול שלי לא עובד.

אני מציע לך לעבור לגרסה נורמאלית ורשמית של Windows, אני מניח שאיתה יפתרו חלק מהבעיות.

ובאותה הזדמנות, שנה את הכותרת בבבקשה. שומדבר לא דחוף, בטח לא עם שני סימני קריאה, ותותחים יש מול צפון רצועת עזה. כותרת ההודעה צריכה להיות תמצית הבעיה ולא פניה נרגשת לאף אחד. אתה לא משתמש חדש ולכן אני מניח ששכחת כבר מה קראת בחוקי הפורום, אני מפנה אותך אליהם שוב כדי לרענן את זכרונך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים