פורסם 2002 בספטמבר 423 שנים א. שלום אני חדש אז תסלחו לי שאני קצת ניובי:-)ב. לא ממש הבנתי מה התפקיד של הגריל הוא ליופי או שהוא חיוני ?????
פורסם 2002 בספטמבר 423 שנים א. שלום אני חדש אז תסלחו לי שאני קצת ניובי:-) ב. לא ממש הבנתי מה התפקיד של הגריל הוא ליופי או שהוא חיוני ????? ליופי וקצת חוסם אבק
פורסם 2002 בספטמבר 423 שנים א. שלום אני חדש אז תסלחו לי שאני קצת ניובי:-)ב. לא ממש הבנתי מה התפקיד של הגריל הוא ליופי או שהוא חיוני ?????הגריל מונע מעצמים לגעת בלהבי המאוורר עצמו, ומשמש גם ליופי.כשיש לך מאוורר חזק מאוד, הוא יכול לקרוע חוטים בתוך המארז, או לחילופין, לכרות את האצבע של מי שנגע בו (ואני רציני).הגריל בעקרון מונע מזה לקרות, אך גרילים בעיצוב עצמי משמשים בעיקרם ליופי עקב העובדה שקל מאוד להחדיר אצבע דרכם.עומר
פורסם 2002 בספטמבר 423 שנים מחבר כמה זה עולה בשורה תחתונה? בבקשה? כולל חיתוך אישי ומשלוח ליחידה?שורה תחתונה 11$ גריל + 12$ משלוח = 23$אבל מכיוון שאני קונה מהם כנראה גם קתודות (שזולות משמעותית מבארץ) ו laser etched window יצא לי קצת יותר יקר...
פורסם 2002 בספטמבר 523 שנים חברים יקרים....חשבתי להמתין עוד אבל אני רואה שאתם זורקים כסף בחו"ל, לכן :ניתן לפנות אלי להזמנת גרילים בכל דוגמא וגודל בעלות של כ10$ (לא סופי) - חיתוך לייזר כמובן.
פורסם 2002 בספטמבר 523 שנים מחבר כמה עולה שמה קתודה ?17$חברים יקרים....חשבתי להמתין עוד אבל אני רואה שאתם זורקים כסף בחו"ל, לכן :ניתן לפנות אלי להזמנת גרילים בכל דוגמא וגודל בעלות של כ10$ (לא סופי) - חיתוך לייזר כמובן.פרטים נוספים בבקשה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.