פורסם 2002 בספטמבר 423 שנים הצלחתי למצוא חברה שתעשה לי laser cut grill כבחירתי (אני רק צריך לשלוח להם דיאגרמה) תמורת 11$.ושאלתי אליכם היא ... מה לדעתכם יכול להיות צורה מעניינת של גריל... נ.ב. כשאני אתקין את הגריל במוד שלי( ההולך ונשלם) , כמובן שאני אשים תמונות כאן!
פורסם 2002 בספטמבר 423 שנים היית יכול לעשות את זה בפרטי אתה יודע....ולנושא, אני הייתי הולך על הסמל של חברת הבגדים CHAOS...
פורסם 2002 בספטמבר 423 שנים מחבר לא צריך בפרטי... מותר לפרסם.... www.koolpcmods.comפשוט לא חשבתי שזה רלוונטי (stupid me)אמנם המשלוח לארץ הוא 12$ אבל בסה"כ זה רק 4$ מעל המחיר של משלוח בחנויות פה.אגב... אמנם האפשרות של costum made grill לא קיימת בעמוד של החנות, אבל בירור קטן בדוא"ל העלה שהם אכן מוכנים לעשות כאלה גרילים בחיתוך costum made, ובקרוב הם גם ישימו את זה בעמוד הראשי.
פורסם 2002 בספטמבר 423 שנים מחבר BIOHZARD 8)קצת מקוריות! אני לא משלם תוספת בשביל שיעשו לי גריל שאני כבר מסוגל למצוא בחנויות.עוד הערב אני אעלה כמה דוגמואת... אולי זה יקל עליכם לעזור לי ...
פורסם 2002 בספטמבר 423 שנים מחבר אני מזמין אתכם לתת הערות ותגובות (בעיקר בנוגע לזרימת אוויר)... תודה מראש
פורסם 2002 בספטמבר 423 שנים הייתי עושה את 4גם כי הוא יפה (אמנם לא הכי יפה) אבל הוא לא חוסם בהרבה את הזרימת אוירסמלים כמו 2 ו1 לדו'גמא ידפקו לך את הביצועים של המאורר
פורסם 2002 בספטמבר 423 שנים UT OWNZ.אבל יש בעיה... הסמל גדול מדי וחוסם את זרימת האויר. אם הוא יהיה מעט קטן יותר זה יהיה מ-ד-ה-י-ם!נ.בלדעתי גריל בצורת ברק, דמוי ווינאמפ יכול לצאת יפה מאוד גם כן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.