פורסם 2006 בינואר 2819 שנים http://winxponmac.com/The%20Contest.htmlאני לא חושב שזה אפשרי אבל אם מישהו רוצה לנסות להרוויח כסף..
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים אבל למחשבים האלה אין BIOS.. שמעת פעם על הטענה שכל עוד ההגנה היא ברמת Client תמיד ימצאו דרך לעקוף אותה?
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים מחבר אולי צריך יהיה להתעסק בלוח אם? :\ להלחים BIOS או משו בסגנון? זה לא שאין BIOS, דווקא יש את הדור החדש שלהם. (ETI נדמה לי) ורק XP64 יודע לעבוד איתו, אבל הוא לא תומך במעבדים האלה כי הם 32 BIT. LiorP23, אני לא חושב שזה כל כך פשוט. זה מצריך הבנה תהומית של ליבת הWINDOWS שנראה לי שרק לMS יש.
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים או אולי Reverse Engineering של מערכת Mac עם מעבד יונה ולפטופ עם מעבד יונה?
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים שמעת פעם על הטענה שכל עוד ההגנה היא ברמת Client תמיד ימצאו דרך לעקוף אותה?ככן אבל לדעתי הרעיון הוא בלי לעשות שום שינוי בחומרה,כמו שהציעו פה לעשות..."להלחים ביוס וכו"
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים מחבר בהתחשב בזה שהוא כותב שם את הכתובת והטלפון שלו, אני ממש לא מאמין בזה.
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים ככן אבל לדעתי הרעיון הוא בלי לעשות שום שינוי בחומרה,כמו שהציעו פה לעשות..."להלחים ביוס וכו"לא סביר שתהיה הגבלה כזאת
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים פעם אמרו שלא יכולים ליפרוץ תXBOX המקורי ופרצו והתקינו לינוקס תהגנה של הXP פרצו מהר מאוד ופרצו הרבה "הגנות בילתי פריצות" השאלה כמה אקרים באמת יעבדו על פריצה כזות מערכת הפעלה אפשר לשנות ואני חושב שיש חלקים או את כל קוד המקור של הXP ברשת אקרים מספיק טובים יכולים לעשות את זה ומענין ליראות מישהו מצליח
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים אני לא אקר -אפילו לא קרובאבל ברמת העיקרון הרכיבים עד כמה שאני יודע מאוד דומים לPC רגיליש הגנה מעצבנת אבל תיאורתית אפשר "לעבוד" על ההגנה כמו שעשו בעבר בהרבה קונסולות והXBOX המקורי זה דוגמה מצוינת לזהאני לא זוכר דבר שלא פרצו-הגנה של DVD פרצוPS2תקוביה שאין לה במקור כונן DVD פרצוPSP פרצוועוד הרבה דבריםפה פשוט אין כרגע רווח כלכלי גדול שאקרים רצינים ירצו ליפרוץ בישביל הרווח ביגלל זה אני לא בטוח שיפרצו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.