פורסם 2006 בינואר 2819 שנים אז ככה דבר ראשון יש לי שאלה המעלות של הכרטיס מסך שלי leadtek gforce 6200 עכשיו אחרי אוברקלוק ופתיחת צינורות במאמץ של ממש אבל ממש הם מגיעים ל70 ורק בניד פור ספיד הם מגיעים ל75 (קירור סטוק) זה טוב? ועכשיו בקשר למעבד המעבד שלי זה p4 2.66 socket 775 64 bit והלוח אם שלי זה asus p5s800 -vm קיצר ואלה המעלות אני בטוח שהם טובות אבל השאלה אם לאוברקלוק במאמץ של ממש המעבד שלי מגיע ל30... קיצר ניסיתי דרך הביוס והכל אבל אין שם שום מקום להעלות ואני לא יודע איזה תוכנות צריך להשתמש כדי להעלות את הfsb דרך הווינדוס אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד (וחיפשתי גם 10 עמודים קודם) ולא מצאתי מדריך טוב שיעזור לי תודה לעוזריים
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים יש לך קירור מים או אוויר?אם זה קירור אוויר, שכח מהתוצאות האלה.לא רק שלא הגיוני 23 מעלות(למעבד).לא הגיוני 23 מעלות על טמפ של 25 בלוח.נראה לי איפה שרשום הAUX שלך זה המעבד.בדוק מעלות בביוס.
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים אחי תיבדוק בביוס את הטמפרטורה שלך, תגיד החדר שלך עם מזגן דולק ?דרך אגב יש לי מעבד על קירור סטוק והוא במנוחה בחורף 36 מעלות ובקיץ 42 מעלות
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים מחבר רוצה היתערבות שזה הגיוני החדר שלי קפואא...וגם המארז ובדקתי בביוס וזה בדיוק אותם מעולת ותיזכרו שזה במנוחהטוב עכשיו אל תידאגו למעלות תגידו לי איך אני מעלה את הfsbלא דרך הביוס
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים תשמע, אני די בטוח שלASUS יש תוכנה בדיסק עם הדריברים שקבלת עם הלוח שמאפשרת המרה דרך הווינדוס.אבל שוב, אם יש לך קירור אוויר אז זה לא הטמפ' האמיתי שלך.לא הגיוני שהמעבד יהיה על מעלות נמוכות יותר מהחדר שלך שלפי הלוח החדר שלך הוא 25 מעלות.לא הגיוני פשוט, זה קירור אוויר, זה לא קוסם!אין שום סיכוי שבעולם שבאמצעות אוויר בטמפ' החדר תגיע לטמפ' נמוך יותר מהחדר,ושלא נדבר על זה שזה מעבד, אז מה אם זה במנוחה, הוא עדיין מתחמם אפילו קצת.לדוגמא אצלי החדר (לפי הטמפ בלוח) הוא 23~25 והמעבד על 31~33 במנוחה ועבודה רגילה (גלישה וכו'..)לפני שאתה מתחיל להעלות, איזה גוף קירור יש לך למעבד?יש מצב שהחיישנים מזייפים.חוץ מזה, מזה אמור להביע הAUX 48 מעלות? זה נראה מופרז מידי.זיוף בתוכנה / בחיישנים.
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים עם לוח טוב המעבד שלך יכול לעשות גם 4Ghz ומעלהעם הלוח שלך... עדיף שתחליף לוח
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים מחבר תבינו שאני לא נובאני לא מתחיל אני כבר עושה אוברקלוק קבוע לכרטיס מסךוזה ואני מתעסק עם כל העסק הזה הרבה מאוד זמןפשוט אף פעם לא עניין אותי אוברקלוק למעבדעכשיו אני סתם רוצה לעשות והטמפרטורות כן נכונות הכל בדוק בביוס וזה הגיוניכי החדר שלי ממש קפוא קודם החדר שלי היה על 15 מעלותויש לי מאוורר של 120 ישר מול המעבד חוץ מהקירור סטוק שלושמכניס עליו את כל האוויר בגלל זה הוא יותר קר מהלוח אם ..עכשיו ביקשתי כולה שתגידו לי איך אני עושה אוברקלוק למעבדואני לא יכול להחליף לוח כי הוא מלפני חודשיים(אל תישאלו למה קניתי אותו ) סיפור אחרר קיצר בבקשה תעזרו לי ואין תוכנה בדיסק
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים יש תוכנה בשם AIbooster ללוחות של ASUS... אפשר לעלוטת של FSB ונראה לי שגם מתחים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.