עבור לתוכן

בעיה קשה ועוד בעיה מטרידה ב lanparty expert, אנא נסו לעזור.

Featured Replies

פורסם

הבעיה המטרידה (את העין) נורית ה standby דולקת ללא הפסקה מרגע הדלקת המחשב עד לרגע הכיבוי, מיותר לציין שהמחשב אינו בstandby במשך הזמן הזה.

:s05:

הבעיה הקשה: זכרונות לא עובדים לי בסלוטים הצהובים. אין BOOT (אבל יש POST) ולעיתים יש תופעות מוזרות כמו מסך מלא קישקושים וסימנים מוזרים או שגיאות בנוגע לקבצי אתחול (NTLDR למשל) חסרים בכונן הקשיח וכו' - עם סטיקים בסלוטים הכתומים דקה אח"כ - הכל בסדר.

נסיונות לפתרון: הסטיקים שלי לא עובדים בצהובים. ניסיתי kingston value - לא עובדים. ניסיתי digma value - לא עובדים. ניסתי ב single channel וב dual channel - אף אחד מהם לא עובד. עדכנתי BIOS לגירסה הרשמית האחרונה - לא עובד. שיניתי BIOS לBIOS שהוא MOD מומלץ ומיוחד ל BH5 שיש לי - לא עובד. (BIOS אמין, לא לדאוג).

מה עושים? (לא שיש לי בעיה לעבוד מהסלוטים הכתומים, אבל זה מצב שאני לא מוכן לסבול בידיעה שהוא קיים).

:nixweiss:

פורסם

כתוב במפורש ב Manual להשתמש בסלוטים 2 ו-4 (כתומים)

למה אתה הולך נגד?

פורסם

הצהובים עדיפים לBH5, וגם הMANUAL לא מעודכן כל כך...

אולי הספק שלך קצת חלש? אתה עם הג'נרי?

פורסם

1. אתה בטוח שלא חיברת את נורית ה SB למקום הלא נכון על הלוח בטעות?

2. אתה אמור להשתמש בכתומים. גם אצלי הצהובים לא כל כך עובדים אלא אם כן משתמשים ב4 מקלות של זכרון.

פורסם

נראה לי שזה אמור להיות ככה, גם אצלי יש 2 נוריות שדולקות... האחת מתחת לPCI הכי תחתון, והשניה ליד הזכרונות.

אצלי זה על הצהובים, ועובד יופי ( ביוס 702-2 ).

פורסם
  • מחבר

ליאור - כתוב שאם רוצים ביצועי OC קצת יותר טובים להשתמש בכתומים. וזה ידוע שהצהובים אמורים להיות טובים יותר לBH5. ככה שאני לא הולך נגד.

אבל ניחא. הmanual אכן לא ממש מעודכן בעניין.

את נורית ה SB לא מחברים לשומקום, היא יושבת על הלוח.

מילא, כנראה שאקבל את המצב כמו שהוא בינתיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים