פורסם 2006 בינואר 2719 שנים פתאום...מה נראה לכם מקור הבעיה (יכול להיות טלטולים או שזה טיפה נרטב)? ואיך פותרים אותה?תודה!
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים כמובן תנצל אחריות אם יש...איזה אוזניות אלה?אם זה אוזניות גדולות ונגמר לך האחריות, תנסה לפתוח אותם ולראות אם התנתק איזשהו חוט...לי קרה אותו דבר עם הסנהייזר HD457, הספדתי אותם מתחת למיטה, עד שיום אחד החלטתי לברר מה קרה, וזה היה רק עניין של חוט מסכן שהתנתק מרוב הפעמים שהם נפלו...
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים מחבר יש לי סאן דיסק 256 MB עם אוזניות קטנות.פתחתי אותם והם נראו לי בסדר...בכל אופן, זה עדיין לא עובד (אבל תודה על העזרה!)
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים זה בעייה בחיבור עצמו של האוזניות לנגן.בחיבור זכר ה-jack לא יושב טוב והתנתק כנראה.תשחק עם החיבור כאשר הוא מחובר ותראה אם זה פותר את הבעיה, אם כן אז תחליף פשוט את החיבור.אלה אוזניות סבירות +\- ובסיסיות סה"כ.
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים אם יש לך אייפוד דור 5 אז הם ידועים בתור "מחסלים" של הצד הימני באוזניות !(תודה ל TGP-IL על הידעה)http://www.tgp-il.net/News/EEFlEFyAFuBJJNygvS.php
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים מה קורה אם אוזניה אחת של ה-iaudio x5l שלי נקרעה ? גם אין לי דרך להלחים אותה חזרה כי שיש את הפלסטיק המעצבן שלא יוצא.. יש אחריות על דבר כזה?
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים אוזניות ג'נריות שמגיעות עם סאן דיסק?הגיוני שיפסיקו לעבודתקשיב למה שהוא אמר^^^ אכן סנהייזר זה פיתרון ראויי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.