עבור לתוכן

מבקש עזרה או יעוץ בבחירת עבודה

Featured Replies

פורסם

קודם כל אני מעריך מאד את האתר שלכם ואת אנשי הפורום

אני אמנם פריק מחשבים (לא כמוכם) אך עקב בעיות רפואיות אני נאלץ להיות בבית הרבה שעות.

על מנת להתפרנס הוצע לי לעבוד בבית.

בשיווק הנושאים הבאים :

הקמת חנות דיגיטלית בשיתוף עם בזק בינלאומי- במחירים נמוכים

הקמת חנות וירטואלית בשיתוף עם בזק בינלאומי - במחירים נמוכים

הקמת אתר תדמיתי בשיתוף עם בזק בינלאומי- במחירים נמוכים

BACKUP ONLINE עבור חברות קטנות או משרדים שיעבוד גם בשיתוף עם בזק בינלאומי-במחירים מאד אטרקטיבים

תוכנה לניהול מערכת שעות לבתי ספר

מאגרי מידע של חברות ההיטק במדינת ישראל עם אמצעי שיווק מן הזולים במדינה- ב15% מהמחיר הרשמי. וקצב עידכון ריבעוני ולא קצב עידכון שנתי

הייתי מאד מעוניין לשמוע את דעת המלומדים על כל נושא, עלויות, כמה עולה ללקוח סופי. והאם להכנס להרפתקאה זו.

תודה

פורסם

תלוי האם יש לך את הידע לעשות זאת

פורסם
  • מחבר

ידע יש לי

אך האם הנושא לא מוצע כבר וזה מיותר

מה המחירים ניום בשוק לחנויות וירטואליות-דרך אגב האתר יהיה מטופל ומוקם בשיא הפשטות על ידי בעל החברה ולא עלי ידי ווב מסטר.

מה המחירים לגיבויים

האם בתי ספר מעונינים במחולל מערכת שעות לבית ספר

כל המלצה ועצה (גם שלילית) תתקבל

cellular777

פורסם

תחליף את נושא ההודעה שלך דחוף! שנה אותו למשהו יותר אינפורמטיבי, שמרמז יותר על תוכן ההודעה שלך.

לגבי השאלה, אני אשתדל להצטרף לעונים ולמייעצים מחר... חייב ללכת לישון עכשיו. לילה טוב!

פורסם

אני אישית חושב שמחולל מערכת שעות לבתי ספר הוא רעיון מצוין אך לא שימושי במיוחד...

הצלחת לבלבל אותי אז אודה לך אם תסביר,מהו ההבדל בין חנות דיגיטלית לחנות וירטואלית?

אני כנראה זר לשם "חנות דיגיטלית".

בכל מקרה העצה שלי היא Backup Online

בעולם נגוע הוירוסים ושלל האקרים של ימינו גיבויים יכול להיות עסק מאד משתלם.

פורסם
  • מחבר

ההבדל בין חנות וירטואלית דיגיטאלית

חנות וירטואלית זוהי חנות שיש לה כלים שתוכל להרכיב לדוגמא מחשב לפי בקשתך

חנות דיגיטלית מתיחס רק לחנות חלון ראווה אשר אומרת מה המוצרים שיש לה כולל מחירים ומחשב ספציפי שיש לחברה ושאותו ורק אותו היא תשווק.

בנושא BACKUP ON LINE גם לי ניראה.

דרך אגב האם ידוע לכם האם יש בתי ספר שאין להם מחולל מערכת שעות ב-5 שפות הנפוצות בארץ.

בינתיים תודה ואשמח על תגובות נוספות

פורסם

טוב, יש לך הזדמנות אחרונה לתקן את הכותרת למשהו יותר ענייני ואינפורמטבי כפי שהזהירו אותך כבר קודם לכן.

אם לא תעשה את זה, הת'רד ינעל.

פורסם

בנוגע למחולל השעות.. בתי ספר רבים יעדיפו לעשות את זה בפשטות עם אקסל מאשר לקנות וללמוד מערכת חדשה... אולי זה יצליח אם יתווספו שאילתות על גבי מחולל השעות לדוגמת מציאת חדרים פנויים ביום מסויים... או מערכת שתאפשר ביתר קלות למנוע מצב שבו מתוכנן למורה או תלמיד מסויים שני שעורים שונים באותו זמן ... או שני שאערים שונים באותו חדר.

רעיון ה backup online הוא רעיון טוב... שלא מוצה או נוסה בעבר... אבל עם מספר בעיות טכניות

- צריך להבטיח את אבטחת המידע על שרת הגיבוי ובמעבר מהשרת אל הלקוח.

- ישנה בעיה של רוחב פס ברשת הישראלית, דבר שיקשה על העברת גיבויים גדולים ברשת אל שרת הגיבוי

- אני לא חושב שאנשים רבים ישלמו עבור גיבוי online כשיש גיבוי פיזי על דיסקים שהוא זול משמעותית ויותר עמיד.

בנוגע לחנויות ווירטואליות... אף אחד כמעט לא מרוויח ממכירת מוצרים ברשת. מעבר לאתרי מכרזים ואתרים גדולים שמוכרים חומרת מחשבים. הקונספט בעייתי מכיוון שאנשים מעדיפים לראות את המוצר בעיניים לפני שהם קונים אותו.

פורסם

אצלנו עשו משהו קצת שונה, אתה מכניס שם של תלמיד והוא נותן לך את כל הפרטים עליו כולל ממוצע בהכל וציונים ועוד כל מיני אופציות מיוחדות, חברה אחת הכינה את זה וכפרוייקט סיום אנחנו היינו צריכים לבנות אותו דבר, לא ממש בעיה.

עד כמה שאני יודע אצלנו יש גם מחולל מערכת שעות.

פורסם
  • מחבר

למה אין הגבות

חבל

::)

פורסם
  • מחבר

תודה על הענות הקטנה שלכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים