פורסם 2006 בינואר 2719 שנים שלום,שלשום קניתי את הכרטיס הנ"ל אולם לא מצאתי עליו פינים שניתן לחבר אליהם את הכניסה של המיקרופון והאוזניות שיש לי במארז. עד עכשיו הם היו מחוברים לכרטיס אונבורד שעל הלוח. למישהו יש מושג אם ניתן בכלל לחבר את הכניסות האלה לכרטיס הנ"ל?
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים טוב, אותי כבר שאלת בפרטי ואמרתי לך שאי אפשר.אני מציין זאת רק כדי שאנשים לא יחשבו שזה ברור כל כך שאפשר. בחוברת לא תמצא את זה ואני בספק אם תמצא בכלל.מי שמתיימר לדעת את התשובה שיביא בבקשה מקור לכך (גם אני מחפש את זה)
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים כנראה שאפשר לא כל כך ברור לי איך :FlexiJack (Performing a 3-in-1 function, Digital I/O1 / Line In / Microphone) via 3.50mm mini jackhttp://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=14066&nav=1
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים הוא רוצה לחבר את היציאות שיש לו במארז ישירות לכרטיס (מבפנים) ! כמו שהם מתחברים ללוח אם - עם פינים. כך שהוא יוכל לחבר אוזניות ומקרופון למארז ויקבל את הסאונד מהכרטיס.אני יודע שיש על הכרטיס AUX-IN 4pin Molex. מה שכנראה יאפשר לך לחבר אליו את החיבור למקרופון... למרות שזה לא מיועד למקרופון. ואני גם לא יודע בדיוק איזה כבל יעשה את זה.אבל אני חושב שאתה יכול לשכוח מחיבור אוזניות פנימי על הכרטיס. מקסימום תעשה את זה- שים ממתג\מפצל על היציאה של הרמקולים הקדמיים (שמשמשת גם לאוזניות). צד אחד חבר לכבל של רמקולים קדמיים וצד שני תדחוף לתוך המארז ותחבר אותו עם הכבל של חיבור המארז לאוזניות. כמובן שלא תוכל לחבר ככה סתם, צריך להכין איזו קומבינה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.