פורסם 2006 בינואר 2719 שנים מצאתי גו'יסטיק בחדר שלי וחשבתי האם אפשר לחבר אותו למחשב.... הנה מספר תמונות שיסבירו את השאלה: תמונות של החיבור ושל הגו'יסטיק עצמו... יש מצב לחבר אותו למחשב? תודה לעוזרים מראש
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים זה חיבור גיימפאד ישן...בסאונדבלאסטרים (כרטיסי קול של כריאיטיב) מהדגמים החלשים (כלומר 50 ש"ח) יש כזה...
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים אין לי מושג איך זה מתקשר אבל באמת יש את החיבורים האלהלמרות שלי יש עוד תוספת PCI אם אני רוצה לחבר ללוח ת'חיבור הזה
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים אין קשר,אבל קריאיטיב רצו לעשות את המוצר שלהם כמו שיותר יעיל...אז הם שמו חיבור גיימפאד על כרטיס הקול...זה סה"כ עולה 50 ש"ח...ואתה גם מקבל כרטיס קול סביר...
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים [ltr]it's the only reason I still got the SB Live! 5.1 installed. I ain't gonna buy a new wheel and joystick just for the usb port (both MS sidewinder series).and it's not a gamepad it's a gameport ffs.[/ltr]
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים מחבר איך איזו דרך להוסיף את החיבור הזה ללוח אם בלי לקנות כרטיס קול?כי אין לי ממש צורך בעוד כרטיס קול....אם לא... אני כבר אקנה גיימפד חדש...
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים גיימפורט קורה ששוכחים שם של חיבור ששכחת ממנו כבר שלוש שנים... להוסיף את החיבור ללוח אם זה בילתי אפשרי... היום הדבר היחיד שאני מכיר עם החיבור הזה זה כרטיסי קול של קריאיטיב...
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים מחבר אין איזה כבל PCI TO 15 PIN או USB TO 15 PIN משהו בסגנון???(החיבור הוא 15 פינים בדקתי)
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים אין איזה כבל PCI TO 15 PIN או USB TO 15 PIN משהו בסגנון???(החיבור הוא 15 פינים בדקתי)יש ממיר מכל דבר לכל דבר:http://zap.co.il/models.asp?keyword=gameport+usb(השאלה אם המחירים שווים את זה).
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים asus a8n premium היחידים שחשבו לצרף את החיבור הזה?......?ולפותח התרד תקנה את כרטיס בקול של קרייטיב כמו שהמליצו לך.. פחות משאבי מערכת שמע טובה יותר ויציאה כמו שאתה צריך.
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים חיבור לג'וייסטיק יש בכל באנדל של לוח אם שמכבד את עצמו. אם אתה לא רוצה לקנות כ.קול במיוחד בשביל זה תקנה רק את היציאה עצמה שמתחברת ללוח. זה לא אמור לעלות יותר מ20 שקל.
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים חיבור לג'וייסטיק יש בכל באנדל של לוח אם שמכבד את עצמו. אם אתה לא רוצה לקנות כ.קול במיוחד בשביל זה תקנה רק את היציאה עצמה שמתחברת ללוח. זה לא אמור לעלות יותר מ20 שקל.בלוח שלי אין יציאה כזו לג'ויסטיק וחבל =\וגם אין COM שזה נראה לי SR232 גם חבל, ככה האל פסק לא יכול לתקשר עם המחשב ולכבות אותו =\והלוח שלי מכובד אפשר להגיד לא? (תוכל לראות במפרט בצד)20 שקל? באמת, יש לך לינק?
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים בלוח שלי אין יציאה כזו לג'ויסטיק וחבל =\וגם אין COM שזה נראה לי SR232 גם חבל, ככה האל פסק לא יכול לתקשר עם המחשב ולכבות אותו =\והלוח שלי מכובד אפשר להגיד לא? (תוכל לראות במפרט בצד)20 שקל? באמת, יש לך לינק? יש לך אחלה לוח. אבל חרא באנדל אם לא קיבלת דבר כזה בסיסי.בקשר ללינק, לא מצאתי את ה-port עצמו נטו, אבל אני בטוח שכמעט כל חנות מחשבים שכונתית מחזיקה אחד כזה. לי יש אחד שוכב בבית ממחשב ישן. אבל אתה יכוללקנות את זה ב-40 שקל אם זה ממש חשוב לך:http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2812
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.