פורסם 2006 בינואר 3019 שנים בכוונה לא שמתי תמונה שבה היא נראית מלוקקת ומשופצרת כמיטב מסורת הוליווד ופוטושופ.
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים בכוונה לא שמתי תמונה שבה היא נראית מלוקקת ומשופצרת כמיטב מסורת הוליווד ופוטושופ.עדיין יש מניפולציה. לא לבחורה עצמה, אבל לשאר הדברים בתמונה. למשל, למה נראה לך שבחרו כרקע טבע וצמחיה? זה יוצר מעין תחושת רוגע ברגע שאתה מסתכל על זה וגורם לך לחשוב שהתחושה הזו היא חלק מהיופי של הבחורה. שים לב איך שצבע הביגוד של הבחורה, הטבע והמרפסת הזו משתלבים באופן הרמוני מאוד בחלק העליון והן התחתון של התמונה.כמו-כן, לשבת על רמקול. מה לעשות, יש משהו מושך בזה. עלי זה עובד, לפחות. בטח על כל גיק של HWZ גם כן, אפילו אם הוא חושב שלא.וכמובן, כתפיים חשופות ורגליים מהברך ומטה חשופות. שום דבר לא עובד יותר טוב מזה.אם יהיה לי זמן אח"כ, אני אחפש תמונה אחת שפעם מצאתי באינטרנט. התמונה כללה בחורה ממש לא יפה, רקע של ים יפהפה, קלפי משחק וקונכיות. בזמנו, כל הדברים האלו מסביב גרמו לי לחשוב שהבחורה היא פשוט יפהפה מדהימה. אבל ברגע שראיתי תמונות אחרות, שנעשתה בהן פחות מניפולציה (או בכלל לא), שמתי לב שמשום מה היא כבר לא נראית לי כל כך מושכת.
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים טוב, אם כבר אז כבר: אחת הבחורות היותר יפות שראיתי בזמן האחרון: באמת יפה יותר חמודה מקארי אבל פחות סקסית ודריה יש לך טעם של לסבית
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים עדיין יש מניפולציה. לא לבחורה עצמה, אבל לשאר הדברים בתמונה. למשל, למה נראה לך שבחרו כרקע טבע וצמחיה? זה יוצר מעין תחושת רוגע ברגע שאתה מסתכל על זה וגורם לך לחשוב שהתחושה הזו היא חלק מהיופי של הבחורה. שים לב איך שצבע הביגוד של הבחורה, הטבע והמרפסת הזו משתלבים באופן הרמוני מאוד בחלק העליון והן התחתון של התמונה.כמו-כן, לשבת על רמקול. מה לעשות, יש משהו מושך בזה. עלי זה עובד, לפחות. בטח על כל גיק של HWZ גם כן, אפילו אם הוא חושב שלא.וכמובן, כתפיים חשופות ורגליים מהברך ומטה חשופות. שום דבר לא עובד יותר טוב מזה.אם יהיה לי זמן אח"כ, אני אחפש תמונה אחת שפעם מצאתי באינטרנט. התמונה כללה בחורה ממש לא יפה, רקע של ים יפהפה, קלפי משחק וקונכיות. בזמנו, כל הדברים האלו מסביב גרמו לי לחשוב שהבחורה היא פשוט יפהפה מדהימה. אבל ברגע שראיתי תמונות אחרות, שנעשתה בהן פחות מניפולציה (או בכלל לא), שמתי לב שמשום מה היא כבר לא נראית לי כל כך מושכת.בלי שום ספק יש מניפולציה בכל תמונה מוצלחת שמציגה בנאדם. כשאתה מצלם מישהו, אתה מנסה להציג אותו באור מחמיא כמה שיותר.ההבדל הגדול הוא שכאן זה הבדל של שמים וארץ בין הוולגריות ההוליוודית הרגילה.
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים ולך יש טעם של הומו ואתה בטח מחביא חצאית בארון. זה שאני הולך לגן העצמאות צופה באודטה ואוהב את ברברה סטריסנד לא עושה אותי הומו ;D טוב ברצינות איך חנון שאוהב STAR WARS יכול להיות הומו אני הרבה דברים אבל לא אוכל כריות אני אוהב -צוות לעינין-נשואים פלוס-WWE זה תוכניות שאף הומו לא מספיק מטומטם ליצפות בהם רק חזירים אמיתים צופים בWWE
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים זאת גם יפהולSTONE COLD היא לא באמת התכוונה שאתה נמשך לגברים אתה יודע יש עוד פירושים להומו [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים stone cold, מה נסגר איתך, כמה ביקורת יש לך על כל אחד.מה עם קצת פירגון? יהרוג אותך?
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים stone cold, מה נסגר איתך, כמה ביקורת יש לך על כל אחד.מה עם קצת פירגון? יהרוג אותך?ציתות שלי-באמת יפה יותר חמודה מקארי
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים מה זאת אומרת נקייה יש עוד תמונות יותר יפות שלה אבל אני לא יכול לעלות אותם לאתר
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים stone cold, מה נסגר איתך, כמה ביקורת יש לך על כל אחד.מה עם קצת פירגון? יהרוג אותך?פירגון לא, אבל אנחנו כן אם הוא ימשיך ככה...ודריה לא הבחורה היחידה שיש לה "טעם" נורמאלי בבחורות... לכול בחורה עם ביטחון עצמי מספיק גבוה וראיה אובייקטיבית יש פטנציאל לפרגן לבחורות אחרות...
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים פירגון לא, אבל אנחנו כן אם הוא ימשיך ככה... ודריה לא הבחורה היחידה שיש לה "טעם" נורמאלי בבחורות... לכול בחורה עם ביטחון עצמי מספיק גבוה וראיה אובייקטיבית יש פטנציאל לפרגן לבחורות אחרות... :kopfpatsch: לא יתכונתי שבחורה שאומרת על בחורה אחרת שהיא יפה היא לסבית יתכונתי שהתמונה שהיא הראתה פה ניראת תמונה שלסביות יאוהבו (לסביות אמיתיות מכוערות-בניגוד ל"לסביות" בפורנו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.