עבור לתוכן

הקץ לריב המטופש!

Featured Replies

פורסם

בכוונה לא שמתי תמונה שבה היא נראית מלוקקת ומשופצרת כמיטב מסורת הוליווד ופוטושופ.

• תגובות 251
  • צפיות 21.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

בכוונה לא שמתי תמונה שבה היא נראית מלוקקת ומשופצרת כמיטב מסורת הוליווד ופוטושופ.

עדיין יש מניפולציה. לא לבחורה עצמה, אבל לשאר הדברים בתמונה. למשל, למה נראה לך שבחרו כרקע טבע וצמחיה? זה יוצר מעין תחושת רוגע ברגע שאתה מסתכל על זה וגורם לך לחשוב שהתחושה הזו היא חלק מהיופי של הבחורה. שים לב איך שצבע הביגוד של הבחורה, הטבע והמרפסת הזו משתלבים באופן הרמוני מאוד בחלק העליון והן התחתון של התמונה.

כמו-כן, לשבת על רמקול. מה לעשות, יש משהו מושך בזה. עלי זה עובד, לפחות. בטח על כל גיק של HWZ גם כן, אפילו אם הוא חושב שלא.

וכמובן, כתפיים חשופות ורגליים מהברך ומטה חשופות. שום דבר לא עובד יותר טוב מזה.

אם יהיה לי זמן אח"כ, אני אחפש תמונה אחת שפעם מצאתי באינטרנט. התמונה כללה בחורה ממש לא יפה, רקע של ים יפהפה, קלפי משחק וקונכיות. בזמנו, כל הדברים האלו מסביב גרמו לי לחשוב שהבחורה היא פשוט יפהפה מדהימה. אבל ברגע שראיתי תמונות אחרות, שנעשתה בהן פחות מניפולציה (או בכלל לא), שמתי לב שמשום מה היא כבר לא נראית לי כל כך מושכת.

פורסם

אני לא יודעת מי זאת, אבל היא מדהימה לדעתי.

tia_carrera1.sized.jpg

פורסם

טוב, אם כבר אז כבר:

אחת הבחורות היותר יפות שראיתי בזמן האחרון:

באמת יפה יותר חמודה מקארי

אבל פחות סקסית

ודריה יש לך טעם של לסבית :kopfpatsch:

פורסם

עדיין יש מניפולציה. לא לבחורה עצמה, אבל לשאר הדברים בתמונה. למשל, למה נראה לך שבחרו כרקע טבע וצמחיה? זה יוצר מעין תחושת רוגע ברגע שאתה מסתכל על זה וגורם לך לחשוב שהתחושה הזו היא חלק מהיופי של הבחורה. שים לב איך שצבע הביגוד של הבחורה, הטבע והמרפסת הזו משתלבים באופן הרמוני מאוד בחלק העליון והן התחתון של התמונה.

כמו-כן, לשבת על רמקול. מה לעשות, יש משהו מושך בזה. עלי זה עובד, לפחות. בטח על כל גיק של HWZ גם כן, אפילו אם הוא חושב שלא.

וכמובן, כתפיים חשופות ורגליים מהברך ומטה חשופות. שום דבר לא עובד יותר טוב מזה.

אם יהיה לי זמן אח"כ, אני אחפש תמונה אחת שפעם מצאתי באינטרנט. התמונה כללה בחורה ממש לא יפה, רקע של ים יפהפה, קלפי משחק וקונכיות. בזמנו, כל הדברים האלו מסביב גרמו לי לחשוב שהבחורה היא פשוט יפהפה מדהימה. אבל ברגע שראיתי תמונות אחרות, שנעשתה בהן פחות מניפולציה (או בכלל לא), שמתי לב שמשום מה היא כבר לא נראית לי כל כך מושכת.

בלי שום ספק יש מניפולציה בכל תמונה מוצלחת שמציגה בנאדם. כשאתה מצלם מישהו, אתה מנסה להציג אותו באור מחמיא כמה שיותר.

ההבדל הגדול הוא שכאן זה הבדל של שמים וארץ בין הוולגריות ההוליוודית הרגילה.

פורסם

ודריה יש לך טעם של לסבית :kopfpatsch:

ולך יש טעם של הומו ואתה בטח מחביא חצאית בארון. :silly:

פורסם

ולך יש טעם של הומו ואתה בטח מחביא חצאית בארון. :silly:

זה שאני הולך לגן העצמאות צופה באודטה ואוהב את ברברה סטריסנד לא עושה אותי הומו ;D

טוב ברצינות איך חנון שאוהב STAR WARS יכול להיות הומו :kopfpatsch: אני הרבה דברים אבל לא אוכל כריות

אני אוהב -צוות לעינין-נשואים פלוס-WWE זה תוכניות שאף הומו לא מספיק מטומטם ליצפות בהם

רק חזירים אמיתים צופים בWWE :xyxthumbs:

פורסם

זאת גם יפה

ולSTONE COLD היא לא באמת התכוונה שאתה נמשך לגברים אתה יודע יש עוד פירושים להומו

[attachment deleted by admin]

פורסם

זאת גם יפה

נקיה -כן

יפה-קצת

פורסם

stone cold, מה נסגר איתך, כמה ביקורת יש לך על כל אחד.

מה עם קצת פירגון? יהרוג אותך?

פורסם

ציתות שלי-

באמת יפה יותר חמודה מקארי

פורסם

מה זאת אומרת נקייה יש עוד תמונות יותר יפות שלה אבל אני לא יכול לעלות אותם לאתר

פורסם

נקיה=חלקה -בלי פצעים- לא עקומה וכו

פורסם

פירגון לא, אבל אנחנו כן אם הוא ימשיך ככה...

ודריה לא הבחורה היחידה שיש לה "טעם" נורמאלי בבחורות... לכול בחורה עם ביטחון עצמי מספיק גבוה וראיה אובייקטיבית יש פטנציאל לפרגן לבחורות אחרות...

פורסם

פירגון לא, אבל אנחנו כן אם הוא ימשיך ככה...

ודריה לא הבחורה היחידה שיש לה "טעם" נורמאלי בבחורות... לכול בחורה עם ביטחון עצמי מספיק גבוה וראיה אובייקטיבית יש פטנציאל לפרגן לבחורות אחרות...

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

לא יתכונתי שבחורה שאומרת על בחורה אחרת שהיא יפה היא לסבית

יתכונתי שהתמונה שהיא הראתה פה ניראת תמונה שלסביות יאוהבו (לסביות אמיתיות מכוערות-בניגוד ל"לסביות" בפורנו)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים