פורסם 2006 בינואר 2919 שנים המון!!! את כל חסכונות חייך! טוב חברה', זזתי לישון, לילה טופט, יש לי ראיון חשוב מחר... צ'או. :-*
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים Bring it on!!! וגם אתה מוזמן! מוהאהאהאהאהאהאהא!!! דריה: אנחנו: מצד שני, אני בתקופת מבחנים עכשו:
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים טוב 2 על אחת...זה כבר ניהיה מעניין... : אני הולך להכין פופקורן אני יעזור לדריה אולי חברה שלה תגיע לביקור ותחזיר לי טובה :-* :-* :-*
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים ממש לא!!!!!! יש הרבה יותר שוות ממנה היא סתם מכוערת חבל שהם לא הכניסו לרשימה את לואיסנה היא כוסיתתתת
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים ראיתי אותה בסידרה-"גולשים בזמן" (תירגום מפגר כי הם גולשים בין ממדים ולא בזמן) וכל פעם שראיתי אותה הלשון שלי נפל-נכון שבתמונות היא לא מיצתלמת טוב אבל בוידיאו :o לואיסנה יפה אבל רזה מידי ויותר חמודה מיסקסית קארי סקסית נקודה תיראה פרק בסידרה ותבין
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים או לי לפני חמש שנים אבל לא היוםטוב אין לי מושג איך היא ניראת היום אבל בסידרה :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1:
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים טוב, אם כבר אז כבר:אחת הבחורות היותר יפות שראיתי בזמן האחרון:[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.