עבור לתוכן

כמה מתח זה יותר מידי?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא רוצה להשמע סקפטי אבל אני לא רואה בתמונה 2800 צרף תמונה של cpu-z

• תגובות 41
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סליחה, סליחה: הנה CPU-Z:

עריכה: אני מוסיף תמונה משותפת של prime95' smartguardian and cpu-z:

now, you were saying what?

:)

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר
:xyxthumbs: סחטיין אחי אני על 2.8 עם טמפ ב idle 28 ו 47 מאמץ מחר מתקין קרור מים והשמים הם הגבול
פורסם

פשש תוצאות יפות !! יש לאן להמשיך..

:xyxthumbs:

פורסם

זה לא בדיוק מדע מדויק, זה לא שכל 0.1 וולט שתוסיף תוכל לעלות עוד קצת, זה תלוי בעוד כמה דברים כמו סטפינג זכרונות ועוד כמה הגדרות קטנות בלוח עצמו שיכולות לשפר או לחילופין אפילו לדפוק מסכים כחולים בלי שום OC, בכל מקרה אני מאמין שמעל 1.75 זה כבר מוגזם, ולפני שאתה מתחיל לשחק עם מתחים תחכה שיגיע לך הקירור מים, עם קירור סטוק חבל סתם לזרוק עליו מתחים ולקצר לו את החיים. דרך אגב מעל 60 מעלות המעבד כבר מרגיש קצת לא בנוח אז בעדינות. :cool2:

פורסם
  • מחבר

על 2.8 עם קרור אויר הוא ב 47-48 לא נורא עדיין

פורסם

עם כמה מתח ?!

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אז ככה התקנתי קירור מים הצלחתי לייצב 2.85 כשאני מנסה לייצב 2.9 אני נמצא במתח 1.72 ועדיין לא יציב טמפ 40 מעלות במאמץ שווה לנסות לייצב על יותר מתח או פשוט לרדת למכפלה 9 ולהמשיך משם?

פורסם

תנסה, אין לך מה להפסיד, אבל אם הגעת למקסימום במכפלה 10 אז אין לך ברירה לרדת ל9 ולהמשיך להעלות תדר FSB.

עושה רושם שזה מה שקרה לך.

פורסם
  • מחבר

אולי אני מפספס איזה משהוא בביוס? כי הזכרונו אומנם עומדים על יחס של 1:1 אבל הם 4800 ככה שהם יכולים להגיע לתדר 600 (280*2 = 560)

פורסם

רק אצלי הטמפרטורות מטורפות???

הוא מגיע ל60 וקצת במאמץ עם 1.63 וולט :nixweiss:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אחי דחפת אותו לא מעט קח בחשבון

שאלה לי אלייך כמה אתה מוציא ב 3dmark 2006 אני מוציא 5478 ברזולוציית 1280*1024 בלי פילטרים תריץ בנץ קטן ותעשה printscreen

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים