עבור לתוכן

כמה מתח זה יותר מידי?

Featured Replies

פורסם

מה רע ב-1.9? =)

חישמלתי את המעבד כמה פעמים ב-1.9 עם טייפון, טמפ' בסדר והאוברקלוק עדיין תקוע ב-2700, ררר סטפינג מעצבן...

שני גרמנים בחו"ל ניסו 2.1V עם קירור מים(הרדיאטור מחוץ לחלון -> שלג...)

והמעבד שרד...

• תגובות 41
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז מה... זה לא אומר שזה חכם במיוחד..

לקירור מים הגבול הבטוח הוא 1.7V, קירור אוויר טוב זה בין 1.65 ל1.7 .

קירור גז זה בערך 1.8V.

פורסם

neo, השם שלי זה אוריה, אז לא טעית אחי...... :xyxthumbs:

ול-חגאי, תקשיב, מה שאתה אומר זה נכון, אבל מה שאתה צריך להבין שלא כל מעבד (תלוי מאיזה שבוע ייצור וכמה ננו יש לו בפנים) יכול להחזיק את זה, אלו שהגיעו ל-2.1 v זה לא אומר שזה כ"כ חכם, אם אתה הצלחת (ולפי דעתי אתה תצליח) להגיע ל-3 ג'גה עם מעבד כמו שלך, לפי דעתי אתה יכול להישאר שם עם קירור טוב, זה מאוד מרשים, אבל למה להרוס את המעבד כליל?

תנסה לא להרוס אלא להישאר באותו תדר יציב ונחמד, זה הרבה יותר טוב מאשר לפוצץ את המעבד במכפלות ולשרוף אותו רק בגלל שאתה יכול....

עדכן מה היה ובעיקר שיהיה לך בהצלחה

נ.ב : לא הכל תלוי במעבד, האם לוח האם שלך יכול להחזיק את זה והזיכרונות שלך גם , האם הם יכולים לעמוד במעמסה?

פורסם
  • מחבר

אמרו לי שהאופטרונים נועדו לסבול מתחים גבוהים יותר

פורסם

מה פתאום..

זה טיפשי כמעט כמו להגיד שייצרו את האופטרונים עבור OC.

פורסם

קראתי בXS שהאופטרונים מעוד רגישים לטמפ'

ואפילו הבדל של 10 מעלות יתן OC של 100~200MHZ

הם אמרו שמעל 45 מעלות הOC יורד

אז קודם תיראה לאן תגיעה אחרי שתחליף לקירור מים

ואם לא אז תעראה כמנה מתח תיצטרך

לחיים ארוכים על תעבר 1.7

פורסם

מה פתאום..

זה טיפשי כמעט כמו להגיד שייצרו את האופטרונים עבור OC.

:lol:

האופטרונים חלשים לOC ומאוד רגישים לחום ולמתחים גבוהים !!

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אחי נראה לי אתה קצת מתבלבל

פורסם

למה מתבלבל אחי ?!

תראה שעם מעבדי AMD אי אפשר להגיע רחוק כל כך בOC, וכל זה בגלל טמפ' (לרוב)...

פורסם

תגיד לי ? כמה שטויות אתה מדבר ? AMD יותר קרירים מ INTEL, הם OCERים מעולים ! והאופטרון עוד יותר טוב מכל AMD אחר... :s07:

פורסם

הם יותר קרירים אבל שהם מגיעים לאזור ה60 מעלות (כמו הפרסקוט) אני רוצה לראות כמה הם ישרדו !!

ותראה לי מעבד AMD 3000MHz שעבר בOC מעבד של אינטל 3000MHz...

פורסם
  • מחבר

אחי אולי כדאי שתפרוש בשיא יש לי amd3000 של אחי שהאצתי לתדר של 3 ואת האופטרון שלי האצתי עם מים ל 3.2 ושניהם לא התקרבו ל60 מעלות

פורסם

אני עכשיו עדיין בבדיקות לראות עד לאן אני יכול להגיע אם האופטרון שלי והגעתי בינתיים ל2800 במאמץ על 34 מעלות...

כל זה בינתיים על מתח סטוק ועם כופל מקסימלי. עוד מעט נתחיל לשחק קצת יותר ואני בטוח שקו ה3000 יגיע בקרוב.

אז איפה אתה ואיפה 60 מעלות?!

אתה באמת חי בסרט. אופטרונים הם OCרים הרבה יותר טובים מהאינטלים, הרבה בגלל הטמפרטורה הנמוכה שלהם והמשחק הגבוה עם הזרם.

פורסם
  • מחבר

במאמץ על 34 מעלות ??? עכשיו אתה התחלת עם המעשיות ? :kopfpatsch:

פורסם

מה אתה אומר עכשיו? 32 מעלות, שים לב שהפריים צבוע באדום - משמע עובד. לקחתי את זה אחרי 4000 איטרציות בינתיים, אם הייתי נותן לו עוד 10 דקות בערך היית רואה מקסימום 34 מעלות.

אז מעשיות מעשיות, אבל כשהוא עובד על 2800 במקום 2200 ועדיין על מתח סטוק אין שום סיבה לטמפ' גבוהה. ;D ;D

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים