עבור לתוכן

כמה מתח זה יותר מידי?

Featured Replies

פורסם

יש לי אופטרון 170 כפול ליבות תושבת 939 אני כרגע באובר קלוק על 2.8 יציב במתח 1.568 (בוינדוס) (בביוס 1.6065) טמפ מעבד 32 במנוחה 50 במאמץ

pwmic הוא 55 מעלות וגשר צפוני 45 השאלה שלי היא כזו אני מרכיב קרור מים על המעבד וכרטיס המסך.......................

כמה מתח זה יותר מידי (ראיתי אנשים עם קלוק על מתח מעבד 1.9) מה הטמפ הסבירה ל גשר צפוני וכמה חשוב לקרר אותו בשביל תהליך הoc

אני על מכפלה 10 fsb הוא 280 יחס זיכרון 1:1 זכרונות של g.skill 4800 tccd תזמונים 2.5-4-4-8 ב ddr 600 לוח dfi lan nf4 ultra d

• תגובות 41
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לכל מעבד זה מתח שונה, הגבול זה אזור ה1.95...

אבל למעבד שלך יסחוב 1.8 בלחץ... תלוי עם איזה קירור..

איזה יש לך עכשיו ?! איזה מים אתה רוצה ?!

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני על קרור סטוק אני בונה מערכת קרור עם בלוק של maze 4 tdx השאלה שלי זה אם הקרור מספיק טוב נגיד גז האם אפשר לעבור גם 1.95

פורסם

חחחחחחחחחחחחח לעבור את זה הוא כבר ישרף, גם אם יהיה לך קירור הליום נוזלי, חנקן נוזלי וקירור גז...

פורסם
  • מחבר

עם גז מוריד ל מינוס 65 איך בדיוק הוא יישרף?

פורסם

והליום נוזלי מוריד 100 מעלות +- ...

כמו שאתה יודע (או שלא) יש בתוך המעבד המון מוליכים...

כל מוליך יכול לספוג מתח מסוים בתוכו לפני שהוא נשרף, אם תסתכל טוב טוב על כל חוט חשמלי תראה כמה וולט הוא יכול לספוג לא משנה באיזה טמפ'...

פורסם

זה נכון שלמעבד עצמו אין כ"כ מגבלת קירור, ז"א, המעבד יהיה עמיד בקירורים אינטנסיביים, אבל אין זה אומר שהמוליכים בפנים לא ישרפו, מה שעומד בקירור זו פיסת הסיליקון לא המוליכים, 1.95 זה כבר מעל ומעבר, היום המוליכים הם 90 ננו ועכשיו יש גם 65 ננו, בכמה אתה חושב שהם יכולים לספוג מתחים?

בקיצור, אל תעבור את ה-1.95 v ושהיה בהצלחה

פורסם

זה נכון שלמעבד עצמו אין כ"כ מגבלת קירור, ז"א, המעבד יהיה עמיד בקירורים אינטנסיביים, אבל אין זה אומר שהמוליכים בפנים לא ישרפו, מה שעומד בקירור זו פיסת הסיליקון לא המוליכים, 1.95 זה כבר מעל ומעבר, היום המוליכים הם 90 ננו ועכשיו יש גם 65 ננו, בכמה אתה חושב שהם יכולים לספוג מתחים?

בקיצור, אל תעבור את ה-1.95 v ושהיה בהצלחה

חחחחחחחחחחחחח... :lol:

אתה נורמלי ?! עם קירור מים להיות על 1.95 זה נאצי !!

וכל עוד אין לך קירור רציני אל תחשוב על לעלות מתחים...

פורסם

תנסה, אם אתה מריח ריח שרוף, זה יותר מידי :smile1:

(כמובן שאל תנסה את זה....)

פורסם
  • מחבר

לכמה רחוק אפשר להגיע עם קרור מים מבחינת מתח? (בגדול)

פורסם

neo , מה שרציתי להגיד זה , שהוא לא ינסה להגיע בכלל ל-1.95 v , לא משנה באיזה קירור.....

ולפותח הת'רד, neo כבר אמר לך , לא לעבור את 1.8 v וגם זה בלחץ.......

פורסם

למה לא להעלות מתחים בלי קירור רציני הOpteron שלי על 1.5 עם קירור גרוע למדי של thermaltake

פורסם
  • מחבר

אני כרגע בתדר 2.8 על מתח 1.584 ואני מתכוון להגיע עם קרור מים לפחות לכיוון ה 3 אולי 3.2 רק ששמתי לב שכל קפיצה ב 10 לfsb (במכפלה של 10 = 100)

זה עליית מתח של לפחות 0.100 שזה אומר שבתדר 3 אני כבר מתקרב למתח 1.8 מה שלא נראה לי הגיוני

פורסם

למה לא להעלות מתחים בלי קירור רציני הOpteron שלי על 1.5 עם קירור גרוע למדי של thermaltake

ובאיזה שיטת ייצור הוא מיוצר ?! כמה ננומטר ?!

כל ננו יכול לסבות מש'ו אחר, כמו שאוריה אמר... (מקווה שזה השם שלך אחי)... ;)

וחגאי איך הגעת מ-1.584 1.800 ??!?!?!?!

אתה יודע איזה הבדל עצום יש ביניהם ?!

פורסם
  • מחבר

הסברתי לך שכל קפיצה של 100 הרץ על מנת להגיע ליציבות ב פריים 95 נאלצתי להעלות 0.100 למתח ככה שבאופן תיאורטי בשביל להגיע ל תדר 3 אני צריך מתח 1.8

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים